петак, 1. јул 2022.

VIMBLDON (2)


Skoro istovremeno Bata Babović i Hajro Hodžić javljaju zapažanja. Hajro piše:

Evo pogledavam Wimbledon, upravo igraju Isner i Sinner, fonetski su anagrami (komentatori ih upravo tako izgovaraju)... ne dešava se često.
Kad smo kod komentatora u prethodnom meču su John McEnroe i Chris Fowler  Kecmanovićevo prezime izgovarali KEĆMANOVIĆ, očito misle da je svako C u našim prezimenima Ć.

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ovo je baš interesantno...i međusobni anagrami i to što su dvojica skoro u istom momentu poslali svoja zapažanja.

Gledao sam Novaka. Kecmanović nije rđav teniser, ali zna se ko je glavni. Lagano.

Hajro, a Tur d Frans?!! Paralelno sa tenisom bacao sam oko i na prvu etapu (ovo nije ni blizu interesantno kao kad krenu putevima u "čoporu").

Slavko Bovan је рекао...

Iz prethodnog se da zaključiti da sam "dangubio" 2-3 sata...pa sad to valja nadoknaditi do ponoći.

Hajro је рекао...

Tour će, po prognozama znalaca, biti opet slovenački, svaka čast fantje, no puno je 21 etapa, vidjećemo. Moje vrijeme - Tour iz Francuske, paprike iz bašte, pivo iz Njemačke. Sjetih se slične cake (mijenjaljka) sa Toura mislim 2017, poslao sam ti sliku finiša, Marcel KITTEL slavljenički prolazi kroz cilj ispod velike reklame vode VITTEL. Čovjek svašta pamti, a ne znam šta sam ručao jučer. Sjećam se i kolor skandinavke iz Orbisa sa Gregom Lemondom, a i mog opširnog teksta o Touru na posljednjoj kolor strani Oslobodjenja, na slici je bio Miguel Indurain, naslov je bio "Francuska osvojena u Španiji".

Tebi svaka čast na brzini:)

Miodrag Bata Babović је рекао...

Upravo je u meču između J. Sinnera i J. Isnera ovaj drugi oborio dugogodišnji svjetski rekord u broju as servisa koji je bio u vlasništvu dobroćudnog džina s naših prostora, Ive Karlovića.

Анониман је рекао...

Posljednji komentar je poslao Bata Babović.

Ne znam šta mi se pojebalo na ra*unalu pa sad, s vremena na vrijeme, moji komentari nemaju potpis.

Slavko Bovan је рекао...

Važno je da znaš kako se pravilno koristi *

:)))))