субота, 8. фебруар 2014.

ČIŠĆENJE

Kao što sam najavio, sledi brisanje nekih komentara.
Dok sam bio odsutan sa bloga, svima poznata "kvariigra" ostavlja niz komentara, jer očigledno njegovo istresanje đubreta na drugim blogovima nije imalo dovoljno publike. Za ova dva dana došlo mi je oko 60 raznih poruka, a od toga sedam posetilaca ovog bloga traži od mene da"preduzmem nešto!".
Za razliku od izvesne osobe koja je obećala da neće ni dolaziti na ovaj blog (uz navođenje niza pogrdnih izraza i za domaćina bloga i za ostale posetioce) pa to obećanje nije ispunija, ja svoja obećanja ispunjavam. Tom prilikom sam rekao da ću brisati SAMO njegove komentare bez obzira na njihov sadržaj (Ovo je moja duhovita opaska, jer se nije desilo da komantar bude pozitizan). 
Internet je široko polje. Može do mile volje da piše šta hoće, da me psuje, da me vređa, da sebe pronalazi i tamo gde nije bio ni u mislima, da krivo shvata šta sam ja ovde napisao. Uostalom, neka radi šta hoće, ali TAMO.
Ponavljam pravila za komentare:
Svaki komentar potpisan imenom, prezimenom, imenom i prezimenom ili prepoznatljivim pseudonimom, bez obzira na sadržaj (naravno, u granicama dobrog ukusa) OSTAJE.
Svaki nepotpisan komantar čiji sadržaj nije krajnje, krajne neukusan OSTAJE, ali pisac takvog komentara neće dobiti nikakav odgovor od mene, jer na anonimne komentare nikad ne odgovaram.
Jedini izuzetak od svega ovoga jeste osoba na koju se odnosi ova tekst. Nije poželjan nikakav njegov komentar.
Hvala na razumevanju.
Slavko

(Komentari koje ću brisati ostaju još izvesno vreme na blogu, kako bi ostali zainteresovani  mogli da se upoznaju sa "problematikom")

10 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ne, ne... dotična osoba me neće iznervirati (ne ovog puta), a kako nastoji ponovo da obori blog kačenjem gomila i gomila poruka, molim za savet ostale posetioce bloga.

Slavko Bovan је рекао...

Neki planirani postovi se odlažu.

Unknown је рекао...

Pošto je domaćin ovog bloga prethodnih nedelja nastavio da širi insinuacije po internetu kako je žrtva progona, zavisti i ljubomore, usput aludirajući kako postoje kvaritelji vedre atmosfere koji istresaju svoje đubre, a povrh svega mi je poslao i jednu prikrivenu preteću poruku (što je njemu jako duhovito), to ne mogu da tolerišem i nemo posmatram.

Koliko često ću se oglašavati svojim kritičkim komentarima (u kojima se ne istresa, nego kritikuje đubre), zavisi od toga da li će domaćin nastaviti da me podbada i provocira. Ako ne bude podržavao onog prevaranta na čelu ESS, ako ne bude afirmativno pisao o autorima loših enigmatskih knjiga i piscima plagijatorima, ako ne bude i dalje lagao po medijima da je najuspešniji enigmata Srbije i kreirao razne druge neistine, onda neće biti potrebe da se javljam.

Domaćin bloga nema nikakvo pravo da radi stvari koje sam naveo i u isto vreme očekuje da se ja držim nekog obećanja kog sam dao. Njegov deo u toj pogodbi je bio da me ne provocira svojim akcijama. Zbog tih njegovih "šega i zajebancija" po internetu sam ozbiljno narušio zdravstveno stanje i stalno osećam duševnu teskobu, pa ako već ne mogu da pronađem neki mir, onda ću se zbilja potruditi da se oseti nelagodno zbog svojih nečasnih postupaka. Videćemo ko može duže da izdrži - ja njegovo zatupljivanje ili on moje oštrenje!


Slavko Bovan је рекао...

Neki planirani postovi se odlažu, dok Zoran, čovjek od riječi, ne izoštri.

Neeee, nije ljubomoran. Samo je mali sitan, ovolicni, problem to što mnogo više ljudi ima razumijevanje za moje "tupljenje" od njegove mržnje prema meni (ničim izazvane!)

Unknown је рекао...

Što se tiče pogrdnog izraza kog sam upotrebio (i izvinio se zbog takve ljutite reakcije onima koji nisu zaslužili tu psovku), podsetiću da je neko od posetilaca ovog bloga telefonom uznemiravao moju majku i da je jadna žena morala da pije "bensedine" kako bi se smirila. Ja se zbilja nadam da onaj ko je učinio tu podlost neće ponoviti tako nešto, jer sa novog telefona koji imamo mogu da identifikujem poziv.

Slavko Bovan је рекао...

Neki planirani postovi se odlažu.

Unknown је рекао...

Šta je, domaćine... Ako su istina i pravda na tvojoj strani, zašto te onda brine da posetioci vide to što pišem?

Slavko Bovan је рекао...

Ovdje valja napomenuti da nikog ne prisiljavam da dolazi na ovaj blog!

Slavko Bovan је рекао...

Rječit primjer jedne poruke (poznato enigmatsko ime) a sličnih sam danas dobio na desetine:

Stari druže moj, ne budi više duševna hrana čoveku koji je sam sebi dovoljan. Nema reči kojima se on može opisati. Vidim na sajtu šta veli...Za nekoga se kaže da je nula, a ovde je nula na minus 24, najmanji broj koji ima ime, kvadrilioniti deo. Jednostavno obriši ga za sva vremena, ne postoji za tebe. Šta god da uradi, niti primaj, niti odgovaraj. Poslao sam ti skoro mudre izreke, pa da ponovim jednu - "Dobre stvari počnu da se dešavaju kada se udaljiš od negativnih ljudi". Vidim da i sam to želiš, pa uradi oma. Tebi i tvojima srdačan pozdrav.

Slavko Bovan је рекао...

Drugi primjer, kraći:

Čestitam na "čišćenju". To se više ne može trpjeti.
Pozdrav!