субота, 3. мај 2014.

ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA (20)

Prilog: Jovan Nedić

5 коментара:

Анониман је рекао...

Šta bi mi da nam nije Nedica da salje vesti iz Hrvatske. Koga to interesuje??? Pa mi tu nikoga niti znamo niti poznajemo a pogotovu ne razumemo tekst. Nesmem da se potpisem jer odmah krenu kritike. Ali, znam da i ovaj napis nista ne znaci.. Da nije Hrvata ovaj blog bi se ugasio.

Slavko Bovan је рекао...

Na anonimne komentare po pravilu ne odgovaram, ali kada je neko duhovit moram!
Grohotom sam se nasmijao na neke duhovite opaske.
Ovakvi duhoviti komentari su uvijek dobro došli pa makar ih napisao neko ko ne sme da se potpiše i makar da ne zna da se "NESMEM" piše odvojeno.

Slavko Bovan је рекао...

Malo statistike, kad joj vrijeme nije:
Србија 156018

Хрватска 44181

Босна и Херцеговина 41362

Сједињене Америчке Државе 21958

Црна Гора 13667

Русија 9710

Немачка 8097

Словенија 8017

Македонија 4639

Канада 1508

Slavko Bovan је рекао...

...i nikoga ne držim kao taoca na ovom blogu.

Dobrovoljno se dolazi, dobrovoljno odlazi, mnogobrojni čitaoci čitaju šta ko voli, preskaču šta ne vole, hvale šta treba hvaliti, kritikuju (argumentovano) ako nešto ne valja,...
(Izgleda da dobar rad, dobra koncepcija i dobra atmosfera ponekom smeta, a po pravilu su to oni koji se na ovom i drugim blogovima "NESMEJU" da potpišu)

Belirac је рекао...

U ovom tekstu spominje se toliko zanimljivih imena, prezimena i nadimaka da je to prava poslastica za enigmatičare, koji se i inače bave riječima.
A ako neko "ne razume" tekst, prvo neka govori samo u svoje ime, jer svi ostali posjetioci ovoga bloga tekst razumiju 100 posto, a on neka čita takve i slične tekstove pa će naučiti ono što ne zna. Nije sramota ne znati, ali je sramota zamjerati onima koji znaju.