понедељак, 16. јун 2014.

STIGAO!

Bukvalno ovog momenta sam stigao iz Zagreba sa spektakularne proslave povodom 1000 brojeva Kviskoteke. Po mojoj proceni povodom ovog skupa biće najmanje 20 postova u narednim danima i 4-5 "Eroteka". Prvi izveštaj (Eroteku) možete očekivati vrlo brzo (treba da se srkne  kafa i da se malo priberem od napornog puta). Biće obilje interesantnih detalja, ali još malo strpljenja, molim. Budite spremni i na neka (prijatna) iznenađenja.

11 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Tek sad si stigao:)

Prijatna kafa!

Buda је рекао...

Vidim da su stigli nevjerni Tome koji su potvrdili na licu mjesta da neki mitovi i nisu baš mitovi (već stvarno postoje) :)

Belirac је рекао...

I ja potvrđujem da neki mitovi baš i nisu mitovi. Eto, na primjer, Buda je sjedio za mojim stolom i usto još i - pjevao. Šaljem Slavku sliku kao potvrdu.

Buda је рекао...

Eto i to se događa kada čovjek ne pazi. Danas opasnost vreba sa svih strana :)

Belirac је рекао...

Na povratku kući, "put" od Jaruna do Autobusnog kolodvora prevalio sam taksijem. Do vozača je sjedio Luka Pavičić, a na zadnjem sjedištu Kruno Matić, ja i Igor Jelovčić.

A kako smo prevalili "put" od Hotela Europa do Jaruna, to ćete valjda čitati u "Eroteci": vozač Petar Grubišić i nas pet putnika...

Belirac је рекао...

Ja sam kući stigao u 24:05, a na spavanje otišao u 01:30. Danas se probudio oko 9 i odmah poček Slavku slati slike...

Dejan Minić је рекао...

Mnogo toga je demistifikovano i biće slika koje će to na (ne)sreću potvrditi:)

Ja sam stigao oko 09h uz doooosta sreće sa usputnim presedanjem. Verovatno bi mi put trajao 2-3 sata duže da nije bilo tih vanredno-srećnih okolnosti.

Ilija će ko zna kad da dođe do Podgorice(:

Belirac је рекао...

Potvrđujem da Dejana prate vanredno-sretne okolnosti i to ne samo s presjedanjem. Dugo će pamtiti jednu takvu okolnost iz restorana "Lido" na Jarunu... (postoji i slika kao dokaz).

Анониман је рекао...

Jel Ilija stigao?

Ilija Đurković је рекао...

Stigao sam oko 14 sati u Podgoricu, umoran ali pun prelijepih utisaka sa puta u Zagreb!
Oduševljen sam proslavom povodom 1000-tog broja "Kviskoteke", sve je bilo na izuzetnom nivou. Od prijema i divnog tretmana domaćina, preko vrhunski pripremljene i osmišljene proslave pa sve do nezaboravnog druženja i poznanstva sa mnogim kolegama koje do sada nisam imao prilike upoznati.
Velika zahvalnost Robertu i "Kviskoteci" na pozivu i časti da budem učesnik ovako velelepnog skupa!

Gojko је рекао...

Jedan moj raniji anagram..

-KAKVI STE? OK !