уторак, 15. јул 2014.

ENIGMATIKA NA PLAŽI



Kikinda dobija plažu! Kikindska plaža od 21. jula do 1. avgusta na gradskom trgu

Kulturni centar Kikinda u saradnji sa Centrom kreativnih ideja “Creativia” organizuje u okviru “Kikindskog leta” program “Kikindska plaža” od 21. jula do 1. avgusta 2014. godine.
Kikindska plaža biće postavljena ispred Rimokatoličke crkve i prostiraće se na nešto više od 300 kvadratnih metara. Plaža će biti peščana, ograđena, a na plaži će se naći i standardni rekviziti kao što su suncobrani i ležaljke. Uz plažu će biti postavljena i bina na kojoj će se održavati večernji program. Plaža će raditi tokom čitavog dana, pa će sugrađani moći na sred gradskog trga da uživaju u aktivnostima na pesku. U okviru programa “Kikindska plaža” biće organizovane radionice, koje počinju svakog dana od 17 sati, i zabavni program, u vidu koncerata, predstava i filmskih projekcija, koji počinje svakog dana od 21 sat.

25. jul
17h: Radionica KIKINDA U ENIGMATICI (Slavko Bovan)
21h: Projekcija koncerta HORA KUBANSKIH KOZAKA

5 коментара:

N. Petkovski је рекао...

PLAŽA BEZ VODE!!! Dakle, KUPANJE U ZNOJU! A znoj je slan, pa će ličiti kao da ste na moru. Još da imate i galebove.

Dobro, bar neće biti davljenja i neće biti potrebno zaposliti spasioce. Neće biti ni opasnosti od cunamija, ali nažalost neće biti ni surfanja na talasima :):):)

Lepo se zabavite!!!

P.S. Slavko, pošto ti vodiš manifestaciju KIKINDA U ENIGMATICI, kad izađeš na binu, isporuči posetiocima moje pozdrave sa juga!

Miroslav Cvetković је рекао...

Nikola, mislim da će gradski oci Kikinde postaviti i montažni bazen. Blogogazda bi mogao da dizajnira kupaće gaće sa "bojama" bloga. Ipak, mali savet: treba naći neku simpatičnu promoterku. Iako su teška vremena ne treba baš toliko škrtariti - da sam gazda na ovaj naćin reklamira svoj blog :)

Belirac је рекао...

je li scenario za radionicu već gotov?

Slavko Bovan је рекао...

Scenario još nisam napisao (planiram za vikend).

Slavko Bovan је рекао...

Raduje me kada vidim imena i prezimena ostalih "radioničara".
Još jedno lijepo priznanje za enigmatiku i mene lično. Prijatno me iznenadiše pozivom.