четвртак, 14. август 2014.

VELIMIR ŠAMPION

Pikula, Rajković, Šmrkić i Bovan
Eroteka (145)
Na upravo završenom Olimpijskom kvizu ubjedljivo je pobijedio Velimir Šmrkić, elektroinženjer iz Nevesinja. Drugo mesto zauzeo je prošlogodišnji pobjednik Marko Rajković, matematički šampion iz Slovenije (škola) i Nevesinja (kuća), treći sam bio ja (kao i prošle godine) dok je četvrto mjesto zauzeo Nemanja Pikula, student politikologije iz Nevesinja.
Velimiru je ovo četvrta šampionska titula, a nedostižnu prednost ostvario je u igri asocijacija. Ta činjenica me posebno raduje jer je on "brusio formu" rješavajući asocijacije na ovom blogu. Bravo za Velimira! Šampiona!
Bilo je vrlo interesantno, a nas četvorica nismo bili uopšte rđavi. U igri "Ko zna zna" odgovorili smo na sva pitanja, i to uvek onaj koji se prvi javio.
Vrlo sam zadovoljan bronzanom medaljom u ovakvoj konkurenciji.
Momci su zmajevi, a samo takmičenje bilo je vrlo opušteno i prijatno. Voditelj i autor pitanja jeste Dragan Grahovac, vrlo sposoban voditelj i vješt "pitalac".
Prilikom predstavljanja rekoh da su sva trojica mojih rivala bolji od mene (istina!), ali da mi to daje dodatni motiv da dam sve od sebe kako bih ostavrio što bolji rezultat. Sva trojica su  izuzetni kvizaši i siguran sam da bi  i na velikim televizijskim kvizovima sigurno ostvarili odlične rezultate.
Druga bronzana medalja obavezuje me da se prijavim i naredne godine.
A publika?
K'o naCecinom koncertu. Puna sala!
(Bolja fotografija biće postavljena naknadno)

9 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Bravo! (šušnuše 100 KM:))

Slavko Bovan је рекао...

Novčana nagrada je otišla mojim najvjernijim navijačima.
Tata je dao sinu 20. Tetak je dao Sari, Marini i Adriani po 20, a Najbolja od svih žena i Bilja (nevjesta) dobiše po 10.

Ja sam zadržao medalju i robne nagrade. Meni dosta, a vjerni navijači zadovoljni.

Slavko Bovan је рекао...

Upravo sada zezam punicu (taštu). Rekoh da bih njoj dao svih 100 maraka, samo da je bila u publici. Djeca joj krv popiše pokazujući joj "plijen".

Slavko Bovan је рекао...

Hvala, Dejane!
Čestitke svakako zaslužujemo sva četvorica ali Velimir najviše. Iako ga je drmala trema na asocijacijama je napravio 50 bodova razlike koje nije bilo moguće stići. Išlo mu je sve od ruke.

Belirac је рекао...

Znači li to da je i Milijana u Hercegovini?

Slavko Bovan је рекао...

Znači!
Miloš je u Kikindi, a nas troje smo na turneji.

Slavko Bovan је рекао...

Isključujem se i nekoliko dana neću imati (stalni) pristup internetu. Nastavite da se dobro zabavljate. Povremeno ću se javiti!

Luka је рекао...

S malim zakašnjenjem čestitke dragom prijatelju stižu i iz Splita.

Cryptoman је рекао...

Ero, nemoj da brines zbog rezultata. ti si ipak samo najbolji enigmat Srbije, a ovo je medjunarodna scena i konkurencija je puno jaca... :)