понедељак, 1. септембар 2014.

BILI SMO U BORU

Piše: Krsta Ivanov


14. Susreti enigmata Srbije uz učešće kolega iz Republike Srpske i Hrvatske, su završeni.Učešće na njima od strane enigmata i njihovih “lepših polovina”, kao i ljubitelja enigmatike solidno. Smeštaj u hotelu “Jezero”, prema kazivanju korisnika izvanredan.
Turistički deo, obilazak Bora i okoline, takodje, prema priči učesnika samo za pamćenje.Na enigmatskim poljima, bile su trke. Umešni i vešti stigli su medju prvima. Možda je bilo i podmetanja, a to neka ide na savest učesnika – enigmata. Sigurno da je bilo i nekih propusta? Nenamernih! Nezamerite ili izvinite odnosno oprostite. Pamtimo samo ono što je bilo lepo. Zato se i okupljamo. Radi druženja! Važno je učestvovati, a manje je bitno ko će pobediti. A pobednici smo svi – jer smo učestvovali.
Neka nam lepe uspomene traju da se opet tamo negde, i tamo nekad, opet okupimo.
Za mene lično, priča o 14. Susretima enigmata Srbije u hotelu “Jezero” na BOR-skom jezeru je završena.

   Hvala Vam!
   Enigmatski pozdrav!

11 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Hvala tebi dragi kolega!

Анониман је рекао...

Krle, hvala na uloženom trudu i lepom dočeku. U celini, bilo je kako treba. Mogu te kritikovati samo oni koji se te uloge do sada nisu prihvatili. Mi koji smo bili organizatori i domaćini nekih susreta, najbolje znamo kakve su muke. Pozdrav i živeli! Niš je uz tebe.
Nikola ČD Pešić

Slavko Bovan је рекао...

Vidim da se najmanje jedan (Nikola) učesnik Susreta slaže sa mnom da je bilo dobro.
Dobro, je jer sam mislio da sam omanuo u ocjeni jer na nekim drugim mjestima neki koji nisu bili u Boru znaju bolje od nas (koji smo bili) kako je bilo.

Slavko Bovan је рекао...

Večeras su mi stigli neki video zapisi /RTV Bor/ ali imam neke tehničke smetnje prilikom postavljanja linka. Valjda će sutra biti bolje.

Mišo је рекао...

Krle, tebi i Radetu dugujemo veliku zahvalnost za uloženi trud u odličnoj organizaciji 14. SES-a. Boravak u ''Jezeru'' je bio više nego ugodan!

Belirac је рекао...

Boravak na 14. SES-u na Borskom jezeru ostaće nam u sjećanju po prijateljskom druženju, dobroj atmosferi, lijepoj prirodi, zanimljivim izletima. Hvala Krsti i Radetu i svima ostalima koji su dali doprinos u organizaciji.

IlijaO је рекао...

KRSTI I SVIMA KOJI SU PODMETNULI LEĐA DA NAMA KOJI DOLAZISMO ( I BISMO ) TAMO BUDE UGODNO I NEZABORAVNO SAMO POHVALE. I PODRŠKA .... I VELIKI L I K E !

Gojko је рекао...

Hvala Rade,hvala Krle
za usluge nama vrle!

Belirac је рекао...

o 14. SES-u Krsta napisa:
"Pamtimo samo ono što je bilo lepo. Zato se i okupljamo. Radi druženja! Važno je učestvovati, a manje je bitno ko će pobediti. A pobednici smo svi – jer smo učestvovali."
Treba to više puta pročitati.

Бранислав Никић је рекао...

Sve pohvale Krsti za odličnu organizaciju i najbolji smeštaj do sada na ovim našim susretanjima.

Анониман је рекао...

A šta posle svega reći? Lepo je čuti lepo! Samo pozitivni utisci! Hvala! A i da priznam, kao da mi nedostaje vaše druženje? Svakodnevni kontakt sa po nekima godi mi, a vreme učiniće svoje, nešto u zaborav, a ostalo u trajnu uspomenu. Pozdrav! Krsta Ivanov