понедељак, 1. септембар 2014.

KUDA TI TUDA I JA!

Bovani u Boru 31.08.2014. (Foto: Dinko Knežević)
Eroteka (148)
Prije nego što počnem da objavljujem (oficijelni) izvještaj sa Susreta enigmata u Boru, moram da se osvrnem na jednu zanimljivost. Ovi susreti su jedninstveni po tome što je učestvovalo čak devet bračnih parova. Izgleda da su supruge pronašle dodatni motiv da se odluče da prate svoje slabije polovine na ovo njihovo enigmatsko zamlaćivanje. Dakle, od Bora krećemo u obaranje rekorda u ovoj kategoriji. Ovoga puta nisu učestvovale četiri supruge, redovne učesnice, te će nam to biti orijentir za naredne Susrete i naredni rekord.  Najbolje od svih žena su se, očigledno, dobro zabavljate na Borskom jezeru i nisu se bavile marginalnim stvarima kao što su takmičenja, diskusije i ostale budalaštine. Polako se stvara jak ženski lobi. Čuvajte se!
PS. Iz pouzdanih izvora saznajem da je dežurni paparaco (osim fotografija bračnih parova) načinio i ekskluzivnu sliku pod radnim naslovom "Sulejman". Čim otkupim prava za objavljivanje, eto slike i na "Tupljenju".

4 коментара:

Miroslav Cvetković је рекао...

Jedini razlog povećanog interesovanja žena za SES je sumnja da se na njima ne dešavaju neke vanbračne aktivnosti. Poznato je, naime, da su enigmate, uglavnom ŠVALERČINE :(((

Miodrag Bata Babović је рекао...

Kažu da je supruga jednog učesnika enigmatskih susreta rezignirano izjavila: „Pa, što bre, ne ideš u švaleraciju k'o svi drugi normalni muškarci?”

Slavko Bovan је рекао...

Pardon!
Nisam provjerio spiskove.
Ipak je Kikinda, jedna i jedina :)
U Kikindi je na Susretima enigmata Srbije učestvovalo (najmanje) 15 bračnih parova.

To ne umanjuje dobar rezultat u Boru i ponavljam "apel" da se i ubuduće nastavi sa dobrom praksom.

Анониман је рекао...

GODIŠNJICA BRAKA GOSPOĐE I GOSPODINA BOVAN

NAĐE KNJIGA: NAŠ DOB BOG OPISIV'O, SRCA PODIGAO!
Verica Rajović