понедељак, 8. септембар 2014.

NASLOVNI ANAGRAMI

Danas mi je stigla poruka sledeće sadržine:
Slavko, ko je zadužen za naslovnjake i znaš li kad će krenuti?

To je već peta poruka ove vrste u zadnjih mesec-dva, a kao što vidimo po igrama slovima uz "Anagramiranje" (prednjače Zdenko, Marko i Stipan) potreba za NASLOVNIM ANAGRAMIMA postoji. Na završetku prošle sezone, kazali smo da će ovo takmičenje ubuduće ići na blogu Željka Dimovića
Jedino, ako Željko ne pokaže interesovanje za "Naslovnjake", postoji mogućnost da se dogovorimo i poigramo se slovima iz naslova na "Tupljenju i oštrenju". Bićete na vreme obavešteni.

14 коментара:

ljubica bilalovic је рекао...

Na vrijeme ćemo biti "obalješteni"? :)
Pa vrijeme je!

Slavko Bovan је рекао...

Ima nestrpljivih!???

ljubica bilalovic је рекао...

Pa "strpljavali" smo se 6 mjeseci!

Slavko Bovan је рекао...

Nije do mene.

ljubica bilalovic је рекао...

Samo se ti izvlači!

Slavko Bovan је рекао...

Ljubice, nadležno mjesto je ED "Đorđe Narošević" jer su NASLOVNI ANAGRAMI godinama bili u organizaciji ovog društva.

Dakle, varijanta 1 - Željko organizuje na svom blogu "Naslovnjake" (i svi smo veseli zbog toga).

Varijanta 2 - ED "Natošević" kaže da nisu zainteresovani za organizovanje "Naslovnjaka", a onda mi koji smo zainteresovani zasijedamo i odlučimo KAKO i KADA na "TiO". U varijanti 2 bi značilo da bih natovario još posla na moja nejaka pleća (ali izdržao bih nekako) ali morale bi se izvršiti neke korekcije u pravilima (sugerišem više kraćih kola npr. 6 puta po 10 dana).

Slavko Bovan је рекао...

Ukratko, zaintereovani za Naslovnjake pišite Željku na blog "Enigmoteka".

N. Petkovski је рекао...

Zaboravili smo ko to beše Ljubica Bilalović. Seća li je se neko? :):):)

Marko Mihaljević је рекао...

uskoro stiže novi hit na blogu:

TKO JE UKRAO NASLOVNJAKE!

Анониман је рекао...

mozda ce biti
ANAGRAMI IZ NASLOVA

Slavko Bovan је рекао...

Željko je na svom blogu objavio da NASLOVNI anagrami neće da se prave na njegovom blogu (Enigmoteka) već da to prepušta Zoranu (ŠMEK).
Dakle, ljubitelji naslovnih anagrama neka pohrle tamo.

Slavko Bovan је рекао...

U mejlovima koji ste mi slali danas, tražite od mene da prokomentarišem Željkovu odluku.

Najkraće: Nemam ništa protiv.
Malo duže:
Naslovi anagrami jesu zaštitni znak ED "Natoševića" te je sasvim u redu da predsjednik kluba odluči šta će biti s njima. Iako sam po pitanju naslovnjaka najviše radio lično i personalno, nemam ništa protiv da to ubuduće radi neko drugi. Važno je da se ovo lijepo takmičenje održi. Stoga, preporučujem igračima da nastave sa igrom na novom mjestu.

Kada se osvrnem na protekle sezone, mogu da kažem da sam ulagao dosta vremena i truda (a bilo je i dosta neprijatnosti vezanih za ova takmičenja). Tek kada sam NASLOVNJAKE prebacio na TIO bilo je mnogo lakše raditi jer sam sam diktirao tempo, pozivao učesnike, organizovao žiriranje,...(Nije bilo posrednika koji me često kočio). Bilo je mnogo posla ali bilo je i dosta zanimljivog igranja i mnoštvo dobrih anagrama. Još jedna zahvalnost mnogobrojnim učesnicima, sudijama i kibicerima.

Najnoviji razvoj situacije me dodatno veseli jer odluka da ŽD ustupi NASLOVNJAKE Zoranu pokazuje da su zaboravljene one neprijatnosti iz prošlosti kada su baš zbog naslovnjaka međusobno zakrvili. (Sjećate se da je ŽD zabranio ZR da učestvuje, ja pokušao da spustim loptu i tražio da anagrami ZR jedno vrijeme budu na "čekanju" ali da mu se ne zabrani učešće. Na kraju ŽD i ZR se izmiriše a ja ostadoh "grbav" jer sam tražio kompromis).

Slavko Bovan је рекао...

Eto, to smo apsolvirali! Naslovnjaci idu na ŠMEK.

Još samo da poguramo i Memorijal Milana Milina koji je održavan (uspješno) na ovom blogu, ali u vrijeme kada sam bio član ED "Natošević".

I po ovom pitanju hoću da budem korektan. Iako sam (kao i kod naslovnjaka) najveći dio posla (99,97%) radio ja, čekam da o MMM odluku donese rukovodstvo "Natoševića" i objavi gdje će (ako će) biti nastavljeno ovo takmičenje koje je zamišljeno kao omaž našem velikom prijatelju Milinu.

Kao i kod naslovnjaka, biće mi drago ako bi se i ovo nastavilo. Šteta bi bilo prekinuti.
Čekam odluku iz Sombora.

Анониман је рекао...

Nadam se da ce naslovnih anagrama biti i ovde.