среда, 23. септембар 2015.

IDEMO U VALJEVO (9)

Piše: Voja Dodevski
Deo svog posla ( koji je najveći ) oko organizacije 15. Susreta enigmata Srbije, enigmatska klub  "Valjevo" je završio skoro 100%. Treba napomenuti da je EK Valjevo, pored nekih delova u Programu Susreta (poseta Brankovini i Petnici, poseta Gradskom muzeju, obilazak Valjeva, prostorije ....) obezbedio za SVE učesnike izuzetne reklamne kese, majice raznih veličina (sive ), bedževe, olovke, upaljače sa znakom Susreta, značke (organizacija Valjeva), flaširane sokove, flaširanu vodu (iako je voda za piće sa gradskog vodovoda jako kvalitetna), plan grada kao i brošure o znamenitostima grada i okoline..... i još toga. Pored nagrada koje obezbedjuje ESS za najbolje enigmate u takmičarskim disciplinama, EK Valjevo je za najbolje takmičare obezbedio izuzetne majice (različitih boja), kačkete, spec. olovke, priveske za ključeve, piksle, šolje sa znakom Susreta......i još toga.

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Pohvale organizatorima. TIO stoji na raspolaganju za sve važne i manje važne informacije!

IlijaO је рекао...

Majko Božja, koja sr..a oko granice! Valjda će proći ovo stanje ( a da se ne zategne još više)!

Dejan Minić је рекао...

Balkan je ovo, ali valjda će se srediti to st(r)anje:)

Da ne ispadne kako samo kritikujem, ovo su lepe vesti organizatora. Svojim rezultatima kao da su sami sebe demantovali u priči o sponzorima.

Belirac је рекао...

Bolje da su Susreti organizovani u Šidu. Tada bismo mogli doći kroz - kukuruze!

Анониман је рекао...

Ej Ilija, prvo se ja moram vratiti, pa ćemo tek onda razmišljati o Valjevu. Bilo bi najbolje odmah ostati kod naših susjeda. Valjda bi me netko i "udomio". Kohortaš.

Voja је рекао...

Dejane, priča o sponzorima i dalje stoji kakva jeste. Nisam naveo kako smo obezbedili ove poklone i nagrade. U Valjevu ću ti o tome pričati. To nije za objavljivanje. Nisam naveo da svi gosti imaju priliku da probaju suvu valjevsku šljivu, nabavljenu pre sat vremena. Ne samo da probaju. Pozz

Slavko Bovan је рекао...

...suve šljive i orasi...