субота, 1. април 2017.

APR PREREGISTRACIJA

Od 29.03.2017. u Agenciji za privredne registre zabeleženo je da je novo sedište Enigmatskog saveza Srbije u Somboru, Beogradska 12, a da je zastupnik (odgovorno lice)  Željko Dimović. Treća izmena odnosi se na izmenu Statuta.

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Važno obaveštenje za neobaveštene i poluobaveštene, koji se dopisuju na jednom drugom blogu (a ja slučajno zapazih).
"Zlobnici" vas oaveštavaju:
1. Zakonski rok za preregistraciju je 15 dana. Sve preko tog roka plaća se dodatnih 6000 dinara. Dakle, preregistracija ESS nije bila u roku (ali neka je i van roka, samo da je izvršena!). Dakle, važno je da je urađen taj bitan posao, a na predsedništvu ćemo dobiti odgovor koliko nas je ta igranka koštala i ko je platio.
2. Ovo (ovaj post na TIO) je objavljeno kao kratka vest, ali je potpuna informacija. Nisam preuzimao tuđe slike i skenove, a nisam stigao da sam to uradim. Sledeći put ću tražiti pomoć oko uređivanja bloga (kad mi zatreba)
3. EKK je osnivačku skupštinu imao 14.03.2015. kao sekcija pri ESS. Kada smo odlučili da prerastemo klub, predsedništvo je odlučilo da se ne odričemo tog datuma kao dana osnivanja, pa smo iskoristili zakonsku mogućnost i ODRŽALI SKUPŠTINU sa (SAMO) tri osnivača (Pupezin, Tomašev i Bovan). Kome nije jasno zašto smo tako uradili (a uz znanje ostalih članova) neka ponovo pokrene neko pitanje na organima ESS, i dobiće rečit odgovor.
Što se nas tiče, EKK postoji od marta 2015. a u avgustu/septembru je ispunjena samo zakonska forma (ali sve po zakonu i sve kako treba). Izvorni osnivači su oni koji su bili u Kikindi 14.03.2015.
4. Kada se već pojedini "dobronamernici" raspituju o stanju u EKK (koji je skupštinu imao do sada TRI PUTA, treći put za vreme Dana ludaje) ne bi bilo loše da navedu i kog datuma su održali zadnjih deset svojih skupština, ili zadnjih pet, ili zadnje dvije ili zadnju. Npr. (Preporučujem pokrivanje ušima!)
5. Srećan vam dan šale (vama šaljivdžijama).

Slavko Bovan је рекао...

Bogami je ovo šaljivo.
Dokazano crno na bijelo (na onom blogu) da Slavko rovari, i da ga treba najmanje još dva puta izbaciti iz ESS.

Ne bih da se pjesnički izražavam kao jedan kolega koji piše serijale, ali očigledno je dotični mladac u pravu. U novom Statutu ESS piše da smo ga usvojili na izbornoj skupštini koja je održana 11.03.2017. Jesmo li?