недеља, 30. април 2017.

BATINA - SADA

Batina -Izvidnica za SOZAH (Vesna i Jovan Nedić)

6 коментара:

Belirac је рекао...

Pohvala i zahvala blogogazdi: od slanja do postavljanja na blog ove slike nije prošlo ni tri minuta.

Belirac је рекао...

Danas smo izviđali rutu mogućeg izleta po Baranji, koji ćemo organizovati trećeg dana SOZAH-a, u nedjelju, 24. septembra 2017. godine. Mjerili smo kilometre, štopali vrijeme i procjenjivali koliko ćemo se na određenim lokacija moći zadržati.
Moglo bi biti zanimljivo, pogotovo ako nas posluži vrijeme kao što je bilo danas: sunčano i vjetrovito, ali ne pretjerano toplo.

Belirac је рекао...

Ovo je mogući izlet za sve sudionike SOZAH-a.
Za ženski dio sprema se još nešto interesantnije.
Vesna Nedić

Slavko Bovan је рекао...

Objava bi bila i brža da niste poslali fotografiju položenu, pa sam morao da je ispravljam u pomoćnom programu :)
Juče sam dan proveo tako što sam uz aktivan odmor, jedino povremeno radio na blogu (filovanje postovima za naredne dane). Ostalo niti sam ticao niti micao. Danas imam malo drugačiji raspored - Laganim tempom (jer imam 2 dana "viška") obrađujem priloge za listove s kojima EKK ima dobru saradnju, a povremno "bacim oko" na blog. Pošto sam često "u kancelariji" objave koje iziskuju hitnost, mogu hitno i da se objave.

Slavko Bovan је рекао...

Pohvala za temeljne pripreme za SOZAH. Tako treba da se radi.

Belirac је рекао...

Na slici je monumentalni spomenik Batinskoj bitki. Do centra Batine i Dunava vodi strma staza na dolje, koja je još strmija kad se penjete na gore. Pogledajte fotoreportažu <a href="http://oaza-bm.hr/oaza/naslovnica/item/4499-fotoreportaza-iz-batine>ovdje</a>.