уторак, 1. август 2017.

PLAĆEN AVANS

EK "Kikinda" i dalje smatra da je avans za Suboticu (prvi put u istoriji) nepotreban, u konsultacijama sa članstvom, odlučeno je da se ipak uplati. To je juče i učinjeno. Uplaćeno 16.000 dinara za osam članova EKK, a ostali će koristiti alternativni smeštaj. Trebalo bi da u Subotici bude 15-20 članova EKK. Ostaje još da se danas dobije potvrda za troje potencijalnih učesnika, pa ako i oni zatraže, biće uplaćeno i za njih (Vraćanje para u kasu EKK odmah u Subotici).
Naravno, od ESS ćemo tražiti na uvid uplatnicu avansa, kao i konačan račun. Transparentnost u radu se podrazumeva.

23 коментара:

IlijaO је рекао...

E, sekretaru to je u redu, sad sam miran!
Ali, sada se postavlja ( nameće se samo po sebi), još jedno logično pitanje, bez zlih namjera ili ne daj Bože "kuvanja". Naime, čitajući pažljivije sve dosadašnje komentare, na jednom od blogova, a pod zajedničkim nazivom "Idemo u Suboticu", ostade nejasna jedna stvar: Kako jedan, dobro upućeni anonimac zadužen , izgleda za rovarenje, napisa; "U domu nema recepcije tako da nema kome da platiš na licu mesta, čak i da hoćeš.", ne znamo kako i kome se onda plaća preostali iznos od 1.800 din ( jer: subotom i nedjeljom nepostojeća recepcija pogotovo ne radi!) Znači li to - nekom na ruke i/ili bez računa?
Čudo jedno kako se ni to nije netko ranije zapitao!

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, ima tu još kojekakvih nedoumica.

Slavko Bovan је рекао...

Oni koji nisu na pansionu u Domu, a žele majicu i posjetu vinariji treba da uplate (unaprijed) 700 dinara. Ako ima takvih neka se jave na nadležno mjesto (članovi EKK mogu se javiti meni). Ja sam živio ubijeđenju da su majice plaćene preko Grada Subotice.

N. Petkovski је рекао...

Eh Ilija, na tom istom blogu sam ja napisao komentar da se lako može masovno ponoviti "Požarevački sindrom" da neko ko je uplatio avans od 2000 dinara, ode kući i ne plativši ostatak od 1800 dinara. Pošto je upravo meni taj anonimni rovator napisao ono što ti pominješ da NEMA RECEPCIJE I NEMA KOME DA SE U DOMU PLATI, ja sam mudro ćutao i hteo sam da čekam u Subotici da vidim ko će mi nakon završetka Susreta tražiti doplatu od 1800 dinara (pošto mi je Željko Dimović uplatio avans) i na koji način će se to odvijati da bi i ja i oni imali dokument da sam platio i da me niko posle ne pominje po zlu.

N. Petkovski је рекао...

Slavko, objavi spisak tih 8 učesnika na SES u Subotici za koje je EKK uplatio avans, da ne ispadne da se nekome dvaput uplati avans (recimo meni koji sam se tebi kao sekretaru EKK obratio da dolazim na susret i evidentiran sam na tvom spisku, a istovremeno Žeca mi uplatio avans sa njegove strane).

Slavko Bovan је рекао...

Ne brini Nikola. Sve je pod kontrolom. Svih 8 sa spiska znaju da su oni baš ti koji su na spisku (dopisujemo se intenzivno). Deveti je Nedjeljko Nedić (platio mu Mile). Tebi je platio Željko.
Kao što rekoh, očekujem da mi se jave još tri osobe čiji dolazak "visi". Nisu se izjasnili ni za Dom ni za alternativni smještaj u Suborici ("alternativaca" je trenutno šest).

Ilija Đurković је рекао...

Na tom istom blogu objavljen je spisak članova ESS koji su uplatili avans za učešće na SES. Na tom spisku nema NIKOG prijavljenog preko EKK, što bi značilo da mi koje je Slavko prijavio ne možemo učestvovati na Susretima u Subotici!?

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, onaj tamo spisak nije ažuriran. Slobodno ti kreni. Na spisku si i imaš plaćen avans. Pošto na majicama neće biti štampana naša prezimena (ili hoće?!) nebitno je kako se zovu članovi EKK koji borave u Domu (Zasad devet pansiona imamo avansirano, ne računajući članove koji su avans uplatili preko matičnih klubova).
Takmičenje bez EKK, ne mere da bidne! (rečeno čistim književnim jezikom).

Slavko Bovan је рекао...

Uplaćena još dva avansa (4000 dinara). Dakle, na pansionu u Domu biće nas 11, a računajući i anternativne smještaje + članove EKK koji su prijavljeni preko matičnih klubova, skoro je izvjesno da će oko polovine učesnika Susreta u Subotici biti iz kluba sa sjevera Banata.

Belirac је рекао...

Samo da podsjetim poštovane kolege da smo u Čačku smještaj u studentskom domu plaćali na crno, bez računa...

ratko је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Neko nam je mlogo (sa L) neurozan (sa U)!
Čim nervoza zavlada odmah i poluanonimne provokacije.
Ko je šta imao kazati Živaniću (pa i ovo što je pisalo u obrisanom komentaru) mogao je to učiniti npr. u Boru, Vranju ili Valjevu, a imaće priliku da mu to kaže i u Subotici. ...ali cvrc...tamo se ne može sakriti iza tastature i izmišljenog imena.

Belirac је рекао...

U domu nema recepcije... (?!) A ko će onda da primi goste, rasporedi ih po sobama i da im ključeve, ko će da ih upiše u knjigu gostiju i pokupi njihove podatke i prijavi ih policiji?

Nedjeljko Nedić је рекао...

Pa ne moramo ni spavati. A zbog spavanja tamo i ne idemo.

Slavko Bovan је рекао...

Toooo, Nedjeljko!

IlijaO је рекао...

Vidi ti mog Posavca što se raspištoljio!
A za tekuća protokolarna pitanja koje postavlja Jovan, predmnijevam, za njih je zadužena odgovarajuća osoba. U nacrtu programa piše da ćemo biti prihvaćeni i smjestiti se u dom do 16 sati...
A koliko smo omiljeni i s kolikim žarom nas tamo očekuju, piše u svježem komentaru na jednom od blogova!
E, to je fino i kulturno, bez posljedica za dubokoumnog tvorca, nažalost!
Zašto? Pa ovo je jedini blog gdje se pljuje i vrijeđa! A negdje je to normalna konverzacija.
Dođe mi da zaboravim kako Suboticu tako i ESS, a ove dvije tisućice ću ih častim! Sramota!

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, nema mjesta sekiraciji. Samo opušteno!
Doduše, dobro si zapazio da premudri pametnjakovići (više njih) kao papagaji ponavljaju nekoliko rečenica protiv ovog bloga, sve "citirajući"(nepostojeće) uvrede, dok na elitnim blogovima sve "frca" od nobles-kulture izražavanja. Tamo se kolegama obraća sa dužnim uvažavanjem, naklonom do zemlje uz obavezno "Vi".
Ja to samo vidim nervozu među onima koji su alergični na narandžasto. Šta im ja tu mogu, odnosno što bi predesnik EKK kazao "Uvek su slabiji zavidili boljem od sebe" (kraj citata).

Slavko Bovan је рекао...

Uzgred rečeno, nećete vjerovati, ali radeći k'o singerica 3 dana (po 16 sati) uspio sam 2 sata prije roka da završim sve priloge za naredne tri sedmice i sada sam više nego veseo. Bila me uhvatila panika da li ću stići sutra na bus. (Danas sam imao prijatan razgovor sa kolegom iz Hercegovine). Sutra u jutarnjim časovima treba da odem do grada, obavim neke EKK obaveze (možda bude brzog sastanka predsedništva EKK) i dižem sidro. Valja napuniti baterije za Suboticu, posebno sadakada Nedjeljko "prijeti" nespavanjem.

Slavko Bovan је рекао...

Vrijeme je da zapjevamo. Valja vježbati:

LINK

Slavko Bovan је рекао...

Derem se k'o magarac. Komšije će pomisliti da sam šenuo. Još da počnem sa razbijanjem čaša!

AJMOOOOOOOOO! Čudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jadaaaaaaaaaaaaaaaa!

Dejan Minić је рекао...

Vremenska prognoza za sutra za Mostar - 41 stepen, a od četvrtka znatno toplije. Hoće li pasti neko kupanje ili ćeš se rashlađivati pivom:)

Slavko Bovan је рекао...

Džems u današnjem razgovoru planira neko druženje u Mostaru u petak, pa kaže...sačekaćemo da malo otopli pa onda idemo na piće.

Dragiša је рекао...

Dugo čekam sve ove susrete...