недеља, 6. август 2017.

ŠIROKI BRIJEG JUČE

Ne može se razgovarati o enigmatici na prazan stomk

Mariofil, Ibro, Dragiša i Željko
Juče je bilo dobro u Širokom Brijegu. Vaš izveštač je izbauljao iz kreveta u ranu zoru da bi ubacio ove fotografije i napisao rezultate takmičenja (za sve znatiželjne). Prve prave izveštaje imaćete priliku da čitate naknadno.
Sastavljanje anagrama:
1. Miloš Milićević
2. Ilija Ozdanovac
3. Stipan Medo

Sastavljanje kvadrata:
1. Valter Kvalić
2. Aladin Mahmutović
3. Jovan Novaković

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Zbog "obaveza" u Širokom Brijegu, ali i zbog izvjesnih poteškoća u vezi "kačenja" na internet, nisam u mogućnosti da odgovorim na mnoge poruke koje su mi stigle (O Danima ludaje, Subotici, blogu, ...). Iako ima nekoliko veoma važnih poruka molim za malo strpljenja.

Slavko Bovan је рекао...

Juče je bilo vrlo sadržajno, a valjalo je pratiti ove utrenirane što je vrlo teško izvodnjivo. Ipak, možete biti ponosni na mene - nisam vas obrukao. Doduše, jutros sam malo promukao, ali proći će. Slavko je čvrst "momak". Dok ostali još spavaju (a i grad tek pokazue prve znakove života) iskoristio sam momenat da se oglasim na blogu jer nas i od ranog jutra očekuju nove "obaveze". Pudtiću ih da spavaju još jedno pola sata i onda ću početi da vičem: Ustajanjeeeeee,... na noge lagane! Nema dangubljenja!"

Slavko Bovan је рекао...

Momčine me iznenadiše. Evo ih čuju se. Svi su živi...Džems se budi uz zvuke Internecionale. Hodnikom odjekuje;"Ustajteeee, prezreni na svijetu, vi sužnji KOJE MORI GLAD". Nije valjda da je već vrijeme za doručak? Možda i jeste. Nismo ništa jeli cijelih 5 sati.

IlijaO је рекао...

Ko je rek'o da nisam "prisutan" u Širokom?

Belirac је рекао...

Pita me e-poštom jedan kolega da li mi je poznato zašto se Slavko ne oglašava. Odgovorih mu da je u - Hercegovini!

Slavko Bovan је рекао...

Čuo sam se telefonom sa dotičnim kolegom. Doduše i tu je bilo poteškoća. Naime on me zvao na mobilni telefon, ali mobilni telefon je "bačen u zapećak" kada sam na Buni (Bio sam uz vodu, a telefonski aparat je čamio u sobi) pa sam ga zvao naknadno kada sam vidio propušten poziv. Taman smo bili u sred razgovora kada mi je na vrata pokucao rođak koji živi iz Kanade, a i on je došao na odmor na Bunu. Na brzinu završih telefonski razgovor, a nastavak zakazujem uživo u Kikindi za Dane ludaje.