уторак, 19. децембар 2017.

DOBRE PRIČE (2)



Piše: Vjeko Hudolin
U izdanju Radija Bljesak Okučani (suizdavači su Tiskara, Nova Gradiška i OPG Hudolin, Dragalić) danas je iz tiska izašla knjiga DOBRE PRIČE 2 Anđe i Vjeke Hudolina. U njoj su, kao i u proškogodišnjoj knjizi, objavljene reportaže, zapisi i intervjui objavljeni na stranicama osječkog Agrokluba, najvećeg poljoprivrednog portala u regiji te u zagrebačkom Gospodarskom listu, dvotjedniku koji ove godine proslavlja 175. rođendan.
U knjigu su uvršteni tekstovi o uspješnim, vrijednim i poduzetnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, tvrtkama, ali i institucijama koje doprinose razvoju poljoprivredu. Naglasak je na ekološkoj proizvodnji koja zauzima sve veće površine u Hrvatskoj i na projekte iz mjera Programa ruralnog razvoja koji se financiraju novcem Europske unije. Zastupljene su i druge teme – od graditeljske baštine do slikarstva.
Knjiga format B5 (17 x 24 cm), sa 176 kolor stranica objavljena u biblioteci Miloduh, recenzenti su Željka Rački-Kristić, urednica portala Agroklub i Goran Beinrauch, glavni urednik Gospodarskog lista. Naslovnu stranicu dizajnirao je novogradiški akademski slikar-dizajner Gordan Bijelić, lektorske i korektorske radove obavila je Natalija Golovrški.
Knjigu ćete moći naručiti kod izdavača, Radija Bljesak Okučani po cijeni od 84 kune (uračunat i PDV).

4 коментара:

Nedjeljko Nedić је рекао...

Moje čestitke bračnome paru Hudolin.

Анониман је рекао...

Hvala Slavku na objavi, a Nedjeljku na čestitkama! Osim toga, hvala obojici na potporu koju pružaju nama zagonetačima novogradiškog kraja! Pozdrav svim čitateljima ovog bloga!

Miloduh

Belirac је рекао...

Čestitke Anđi i Vjeki na novoj knjizi.

ljubica bilalovic је рекао...


Čestitam Vjeki i Anđi!
Za knjigu sam jako zainteresovana.
Ovom prilikom je i naručujem.