субота, 27. новембар 2021.

POŠILJKA OD ESS


Stigla je e-pošiljka od Vladimira Šarića, predsednika ESS. (Pošiljku je uputio i poštom). Između ostalog, stiglo je rešenje iz APR-a o promenama (novi predsednik, zastupnik, sedište, adresa, izmene statuta)  ali i Informator broj 1.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

U tekstu piše..."klubovi koji su bili članovi ESS mogu zatražiti za ponovno uvođenje u članstvo" još trebalo je da piše "AKO HOĆE" ...a valjda se podrazumeva da ...daće im Đuro oprostiti što ih je tukao.

Slavko Bovan је рекао...

Pošto nismo tražili da se izvedemo iz članstva, prilično sam siguran da EKK neće tražiti da se uvedemo u članstvo ESS.

Na potezu je rukovodstvo ESS. Treba da poništi nestatutarnu odluku i pribilježi da se računa da je EKK u članstvu neprekidno (uz izvinjene za štetu koju su nam učinili, što direktno što prećutno).

Tek onda ćemo razmatrati šta nam je činiti, odnosno da li ćemo platiti članarinu za 2022. godinu, i nastaviti tamo gdje smo stali i gdje smo onemogućeni 2017. godine da bitno doprinesemo radu krovne organizacija.

Миле Јанковић је рекао...

Bogami načekaćeš se ti na tu odluku. Kada te nisu primili u Brzeću na Skupštini (nisu hteli ni da razmatraju taj predlog), teško da će biti nekih promena po tom pitanju.

Миле Јанковић је рекао...

Zaboravio sam da dodam da Predsedništvo ESS-a i ne postoji, to jesz nije ni formirano.

Slavko Bovan је рекао...

Nigdje mi ne žurimo. Bez problema EKK funkcioniše bez ESS. Možemo ovako sto godina. Drugo je pitanje da li ESS može bez nas (ovo NAS se ne odnosi samo na EKK).