недеља, 27. август 2023.

BILI SMO U KAĆU (1)

 Pre pet minuta stigli smo u Kikindu iz Kaća sa Susreta enigmata Srbije. Narednih dana biće niz objava, a za sada samo da kažemo da su ovo bili uspešni Susreti (Mnogo, mnogo je više pluseva nego minusa). EKK beleži još jedan uobičajen uspeh. Već smo navikli naše članove, naše prijatelje i one druge) na to da smo za dva koplja iznad ostalih. Imamo najuspešnijeg učesnika (Vanju Tomaševa), pobednika i u sastavljanju anagrama i u rešavanju. U ekipnom poretku u rešavanju prva je EKK1, druga EKK2, (treći su Splićani Luka Pavičić i Petar Štambuk, pojačani Livajom iz Novog Pazara Rešadom Besničaninom) a EKK3 je na četvrtom mesto. Bilo je prisutno 18 članova EK "Kikinda".

Čak je i blogogazda (na slici) dobio plaketu za ovaj veseli blog.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Trebaće mi neko vrijeme da u red dovedem ove objave sa lica mjesta (otklonim neke tehničke nedostatke). Sad sam bacio oko na brojčane pokazatelje.
Hvala svima što biraju TIO kao sredstvo za informisanje o važnim enigmatskim temama.

Sad odoh da srknem kafu, pa ću zasukati rukave.

IlijaO је рекао...

Stigosmo i mi u Privlaku prije otprilike pola sata. Popiše kavu i osvježiše se i krenuše- netko za Orašje, ostali Vinkovci-Osijek! A baš je bilo, bilo , dobrrrooo...

Božo је рекао...

Banjaluka :stigli.

Luka је рекао...

Sretni i zadovoljni stigli u Split!

Zahvaljujemo se svim članovima skupa na lijepom prijemu i ugodnom jednodnevnom i dvonoćnom druženju.

Posebna zahvala Rešadu "Livaji", koji je značajno pripomogao da bronca dođe u Split, i tako pomrsi račune blogogazdi da se hvali sa tri osvojene timske medalje!

Gojko је рекао...

Mirko Stanković je stigao u Čelinac,maloprije(mi)se javio