понедељак, 28. август 2023.

BILI SMO U KAĆU (2)



 (Skoro Eroteka)

Fotografije je napravila Enesa Besničanin. Na prvoj slici je ekipa "Boživrana" iz Splita. Luka i Petar su krenuli na dug put da na SES-u dostojno reperezentuju svoj klub (i) na Prvenstvu Srbije, a sve u sklopu priprema za Prvenstvo Hrvatske (u Dragaliću). Mislim da im je to dobar potez koji zaslužuje pohvalu i poštovanje. Lično sam bio prisutan kada su na licu mesta "vrbovali" pojačanje iz Novog Pazara. Rešad je negde na polovini pitanja: "Hoćeš li da budeš u naš (oj ekipi?" kazao: "Hoću"! Ostalo je istorija!  Okitiše se bronzom! Rešad je osvojio 220 bodova, Petar 209, Luka 206, a da nije bilo onog mosta iz indirekta koji se "DELI" ("DIJELI  se nije uklapalo), moglo se desiti da sa dodatnih 20 bodova ugroze srebro EKK2. 

Na drugoj slici su Anica Milošev i Luka Pavičić, a slika je nastala kao "ritern" na sličnu sliku iz Kikinde od pre 11 godina kada su njih dvoje "oduvali enigmate" s plesnog podijuma. U Kaću nisu plesali, jer Luka nije u plesačkoj formi. Anica je bila spremna da zapleše.

2 коментара:

IlijaO је рекао...

Da Luka i Petar nisu u petak popodne zastali u Privlaci, okrijepili se, ićem, pićem i humorom, upitno je da li bi imali dovoljno energije za ovako odlično polučen rezultat! Ili je, čak EKK 3, gentlemanski postupio....

Slavko Bovan је рекао...

Ima i u tome istine. Zahvaljujem se IlijiO na zapažanju.