недеља, 12. април 2015.

AKTUELNI ANAGRAM


Autor: Luka Pavičić

4 коментара:

S. Čolaković је рекао...

TUCANIJADA U MOKRINU

Slavko Bovan је рекао...

Da.

Slavko Bovan је рекао...

Rada Šegrt sa lica mesta:
Nezvanično svetsko prvenstvu u tucanju farbanim kokošijim jajima u Mokrinu danas je proteklo je u znaku Bosanaca. U finalu jedinstvenog takmičenja u svetu bili su takmičari iz Republike Srpske, Milan Mihajlović (63), penzioner iz Bijeljine, i Lazo Lazić iz Ugljevika. Mihajlović je imao jaje jače ljuske i poneo je titulu pobednika 25. „Tucanijade“.
- Drugi put sam na Uskrs u Mokrinu, a prvi put sam pobednik. Najtvrđe je domaćinsko jaje iz Bijeljine. Zanimljivo je da ja nemam kokoške, pa ni jaja, već ih sa grupom prijatelja biram po domaćinstvima i pijacama u Bijeljini i okolini. Radostan sam što sam pobedio. I narednih godina dolaziću u Mokrin - rekao je Mihalović.
Vicešampion „Tucanijade“ je njegov zemljak Lazo Lazić (34) iz Ugljevika, čiji otac Radivoje je već nekoliko godina redovni učesnik, ali i pobednik ovog takmičenja.
- Ove godine u Mokrin sam došao sa ocem i bratom. Nije iznenađenje što sam se našao u finalu, jer je i moj otac majstor za pronalaženje jaja jake ljuske, isto kao i Mokrinačani - rekao je Lazo Lazić.

Zdenko је рекао...

KUCNI, A TAJNO MU UDARI!