недеља, 14. јул 2013.

TAPŠANJE (99) I REBUSANJE (409)

Ovo je 1000. rebus (različiti rebusi!) koji je Dejan Minić objavio na ovim našim internetskim okupljalištima. Čestitam, kolega i zahvaljujem što si odabrao moj blog da proslaviš prvu hiljadarku!

11 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Hvala, bila je tu i po neka "sitna" zagonetka, nisu baš sve rebusi.

Po sajtovima/blogovima to bi izgledalo ovako: kod Jovana Novakovića 363, kod Branislava Nikića 222, kod Slavka Bovana 184, kod Zorana Radisavljevića 123, kod Željka Dimovića 94, kod Nikole Živanovića (Nikola, vrati se!) 12, i kod Adnana Spahića 2.

Milan S. је рекао...

Uča šamara naciste van?
(Čestitam na hiljadarci!)

Slavko Bovan је рекао...

da ( u čašama ranac i Stevan)

Unknown је рекао...

Čestitke Dejanu na impresivnom jubileju koji je zbilja vrijedan poštovanja! Neka ova okrugla brojka potakne Dejana da baci sve do sada objavljene rebuse na papir i izda knjigu ovim povodom.
Pridružujem se apelu za povratak Nikole Živanovića "klasičnoj" enigmatici!

Luka је рекао...

Čestitke iz Splita a kako drugo nego kroz PremtLuk:

NAĆ' "IN" MEDIJ!

Dejan Minić је рекао...

Najlepše zahvaljujem.

Бранислав Никић је рекао...

Čestitke Dejanu za 1.000 sastav, a meni je posebno drago što sam bio taj koji ga je prvi predstavio javnosti i što sam uspeo da ga u startu motivišem da stalno sastavlja sve bolje i bolje. Danas je Dejan jedan od najboljih sastavljača rebusa sa ovih naših područja i to me čini izuzetno srećnim.

Slavko Bovan је рекао...

Tako je Bane. Uvijek valja napomenuti da je tvoj blog dao podsticaj nekolicini novih enigmata da se upuste u čarobni svijet enigmatike.

Dejan piše da je u enigmatici (ozbiljnije) tek 3,5 godine (?!)

Dejan Minić је рекао...

Nije "tek", nego "već" sam 3,5 godine sastavljač.

Ko zna, možda danas ne bih ni sastavljao rebuse da ne beše Banetovog bloga koji me je pokrenuo, motivisao i Zoranove Enigmatske radionice koja me je izbrusila. Njihovi saveti, primedbe, sugestije su mi mnogo pomogli. Veliko im hvala za to.

Quizmaster је рекао...

Bravo, Dejane, samo napred do nove hiljadarke.

Pošto moj forum i moje rezultate uvek valja ignorisati i ne spominjati ih u raznim leksikonima, bibliografijama i drugim mestima koja kreiraju ESS i njegovi poslušnici, to su tvoje reči svetlo istine u tunelu mraka i laži, u kojem i Bovan može da bude najuspešniji enigmata Srbije.

Slavko Bovan је рекао...

Treba napomenuti da je Dejan jedan od pokretača inicijative da se povremeno napravi serijal rebusa pod naslovom "specijal - grdno i grdnije". Već se polako lageruje materijal za neku jesenju seansu. Iz njegove najnovije pošiljke jedan rebus je hitno prebačan u folder "ONO" a još jedan je negdje između "ONO" i "može u redovnu distribuciju".