понедељак, 26. август 2013.

VRANJE (BEDŽ)

Učesnici 13. Susreta enigmata Srbije, osim zvanične majice, dobiće i "službeni" bedž koji je (po ideji Miroslava Bovana, autora simbola Susreta) izradio kolega Voja Dodevski iz Valjeva.

7 коментара:

Belirac је рекао...

Znači li to da i Voja stiže u Vranje?

Slavko Bovan је рекао...

Ako sam dobro informisan, ima šanse da i Voja dođe u Vranje.

Slavko Bovan је рекао...

Takođe, Foto Voja je jedan od sponzora Susreta. Bedževe je izradio besplatno (kao i za Kikindu). U Kikindi je (naravno) zauzvrat dobio gratis boravak, te se nadam da je tako i u Vranju.

Slavko Bovan је рекао...

Razmatram tehničke mogućnosti da direktno iz Vranja obavještavam (hitno) sve zainteresovane o važnim dešavanjima na ovoj značajnoj enigmatskoj manifestaciji.

Slavko Bovan је рекао...

U svakom slučaju, svi koji ne budu u Vranju, na ovom blogu će u najkraćem mogućem roku biti informisani o svemu. Pravovremene informacije će i dalje biti jedan od prioriteta u radu "Tupljenja i oštrenja". Dakle, ako ne bude "direktnog prenosa" iz Vranja, biće najbržeg mogućeg informisanja.

Belirac је рекао...

I ja podržavam da se na ovom blogu održi direktan prijenos događanja u Vranju. Volja postoji, samo treba osigurati tehničke mogućnosti.

Slavko Bovan је рекао...

Ako sam dobro informisan, u Vranju će na raspolagnju biti makar jedan kompjuter (da ne tegarim svoj), fotoaparate ćemo imati, kablovi su tu, a prije nekoliko dana (na odmoru) sam izvježbao takvu situaciju (3-4 posjete internetu dnevno koje sam ugrabio između važnih aktivnosti).
Dakle, posjetioci ovog bloga koji iz opravdanih razloga neće biti u Vranju, a zainteresovani su za tamošnja dešavanja moći će pravovremeno da se informišu.