недеља, 11. мај 2014.

REKAPITULACIJA

Konačno smo završili treću sezonu "Naslovnih anagrama". Podsećam, počeli smo 3. januara 2013. godine na ovom blogu, a pod pokroviteljstvom ED "Đorđe Natošević" iz Sombora. (Prethodne dve sezone su održavane na blogu "Enigmoteka" Željka Dimovića, ali i tamo je evidentičar bio isti kao i na TIO). Dogovor je bio da se 3. sezona odvija na oba bloga, ali je na kraju, "Natošević" ostao samo pokrovitelj glavne nagrade.

Dobili smo i pobednika. 
Zdenko Capan je još jednom pokazao da je majstor premeštanja slova.
Sve čestitke!

Nagrade koje dodeljuje ovaj blog dobili su: Zdenko Capan  (tri knige - za prvo, treće i četvrto kolo), Mesud Malkoč (za drugo kolo), Ljubica Bilalović i Sreten Perić (za prvo kolo).

Glavnu nagradu ukupnom pobedniku dodeljuje ED "Đorđe Natošević" iz Sombora. Uskoro ćemo saznati šta je glavna nagrada.

Ukupno je učestvovalo 67 autora, sastavili smo mnoooogooooo naslovnih anagrama, a dobili smo nekoliko odličnih naslovnjaka. Možemo biti zadovoljni.
Po mom mišljenju, ovo je jedno vrlo zanimljivo takmičenje, koje je pre svega zabava i druženje. Četiri puta po 30 dana igrali smo se slovima iz naslova iz novina, i dobro smo se zabavljali.
Svim učesnicima, sudijama i kibicerima zahvaljujem!

Šta dalje?
Ne znam!
"Naslovni anagrami" su zaštitni znak ED "Đorđe Natošević", pa je tako i počela ova sezona. Pošto  nisam više član ovog društva, ubuduće na mom blogu neće biti "Naslovnih anagrama" u ovom obliku (pod pokroviteljstvom "Natoševića").  
Naiskrenije se nadam da će se Naslovnjaci nastaviti na blogu "Enigmoteka" Željka Dimovića. Ako se to desi, rado ću učestvovati, ali samo kao učesnik.
Ako bude kakvih promena po ovom pitanju, bićete na vreme obavešteni.

Vaš Ero

4 коментара:

Mesud је рекао...

Prije svega zahvalnost Slavku za ogromni trud koji, vidi se, ulaže u ovaj za mene zanimljiv projekt.
Čestitam Zdenku po ne znam koliko osnova, možda najviše za temeljitost u rasturanju protivnika, a i svim ostalim koji su nagrađeni bodovima ili su samo učestvovali.
Ako projekt ostane u životu kao, uostalom i ja, opet ćemo se takmičiti.
Pozdrav svima!

Slavko Bovan је рекао...

Slažem se s Mesudom da je ovo interesantna igra.

Анониман је рекао...

Ako bi se i nastavio, mislim da je besmisleno u ovakvoj formi. Suviše glomazan, ideja potrošena, a pomalo i dosadan. Promjenom koncepta, možda?
Pablo

Zdenko је рекао...

Čestitke svim učesnicima, a posebna zahvalnost Slavku koji nas sve skupa drži na okupu. Nadam se da će se ovo druženje nastaviti i dalje(u bilo kojem obliku :)