понедељак, 20. април 2015.

POJAČANJE EKK

Sa zadovoljstvom obaveštavam članstvo (i ostale zainteresovane) da je Enigmatski klub "Kikinda" danas dobio još jedno značajno pojačanje takmičarskih ekipa. U člansku evidenciju pod brojem 33 upisan je Rešad Besničanin iz Novog Pazara, jedan od najboljih sastavljača i rešavača u Srbiji.

10 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Dobrodošlica za Rešada. Ovakve vijesti uvijek vesele.

Миле Јанковић је рекао...

Još samo da te prime u ESS.

Slavko Bovan је рекао...

Mogao bi ti Mile, kao uticajan, da malo poguraš, ili makar nemoj pogurivati u suprotnom pravcu.

N. Petkovski је рекао...

Mile!
Ja sam član više enigmatskih klubova i udruženja sa prostora bivše zajedničke JU države (Makedonija, Srbija, Hrvatska) i svojim pozitivnim ponašanjem uzdižem čast i renome svih klubskih članstava. Ja i ti smo zajednički klubski drugovi u "Natoševiću". Pošto sam ja član i EK "Kikinda", ne dozvoljavam da moj klubski drug šalje podrugljive poruke (a to si učinio više puta i sad opet) na račun EKK i članstvu kluba, dakle i meni. Ako imaš nešto lično protiv člana predsedništva EKK - Slavka Bovana, obrati mu se na privatnu meil adresu, nas ostale ne diraj i ne rugaj nam se. Svojim postupcima kaljaš renome kluba u kojem članuješ zajedno samnom, jer time kaljaš i moj renome i renome ostalih "Natoševićevaca", a to nismo zaslužili. A nije zaslužilo ni članstvo EK "Kikinda".

IlijaO је рекао...

Slažem se s Nikolom i ovo što je napisao podržavam u cijelosti! (uz opasku da gospodina Jankovića osobno ne poznajem), a isto tako ne mogu shvatiti otkud tolika netrpeljivost i animozitet, pa čak i zloba nekih, prema pojedincima a i skupini enigmata-hobista. Zar ne bi bilo bolje podržati ideju o druženju, omasovljavanju, zajedništvu,( pa čak i pomoći u svojim mogućnostima) pogotovo nas enigmata, koji su ( što je općepoznato) izgurani na marginu društvenih događanja?
Osobne razmirice i neriješene stvari između pojedinaca trebalo bi rješavati na osobnoj razini, a ne dozvoljavati da skupina ili bilo koja udruga ili klub budu taoci, po meni nerazumljivih i bezveznih "trica i kučina", pa radilo se to o EKK, Natoševiću ili bilo koga!

Belirac је рекао...

Pozdravljam novog člana EKK-a. Čast nam je da se takav enigmata učlanio u naš klub.

Ilija Đurković је рекао...

Dobrodošlica Rešadu!

Slavko Bovan је рекао...

Uz "zahtev" za učlanjenje Rešad mi je napisao i 2-3 rečenice koje su mi dodatno uljepšale dan. Izgleda da je i Rešad pomalo vidovit jer smo ga Zlatan i ja pominjali jutros (Naravno, pominjali samo ga u pozitivnom kontekstu).

Mišo је рекао...

EKK je mnogo dobio novim članom. Rešad je dobar čovjek i izuzetan enigmata.

Slavko Bovan је рекао...

Veselim se jer ću (vjerovatno) na prvom narednom enigmatskom takmičenju nastupiti za DRUGU ekipu EKK!