субота, 18. април 2015.

ZASUČIMO RUKAVE!

Juče je Jovan Nedić pisao da je učestvovao u akciji čišćenja Belog Manastira.
Evo dokaza da i potpisnik ovih redova povremeno odmakne od kompjutera i bloga. Jutros je održana akcija uređenja kikindskog gradskog parka (učestvovalo oko 200 dobrovoljaca). Na slici je deo ekipe Sekretarijata za zaštitu životne sredine.
Park "Blandaš" je podignut 1896. godine, i jedan je od najstarijih javnih parkova u Vojvodini, a učesnici Susreta enigmata u Kikindi, znaju da se ovaj park nalazi odmah pored Doma učenika, Gradskog stadiona(FK "Kikinda")  i Sportskog centa "Jezero". 
Foto: Mirjana Grbić (Kikindske novine, članica EK "Kikinda").

9 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Pošto su dva člana EK "Kikinde" (i najmanje jedan budući član ovog kluba) učestvovala u ovoj ekološkoj akciji, ovo je moralo na službemi blog EKK :)

Belirac је рекао...

EKK se treba uključivati u sve gradske akcije, posebno ekološke i one koje zagovaraju pozitivne odnose među ljudima. Time se stiče ugled i značaj. Tako radi i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira.

Momir је рекао...


Na slici ne vidim mog druga Zlatana.
M.Vučenović

Slavko Bovan је рекао...

Zlatan je danas u Nakovu, a ova akcija je bila za NAS mlađe (ha-ha).

Slavko Bovan је рекао...

Jovane, EK "Kikinda" ima namjeru da radi, a dokle i kako ne zavisi samo od našeg entuzijazma.
U srijedu je Kviz. Učestvuje deset škola, nagrade su baš dobre. Biće nagrađene četiri škole koje su u finalu nastavnim priborom u vrijednosti 38.000 dinara, učenike će nagraditi jedna kikindska firma u vrijednosti oko 200 evra, a za sve učesnike obezbijeđeni su prigodni pokloni i zahvalnice)

Slavko Bovan је рекао...

Na uvodnom panou piše da kviz realizuju:

OPŠTINA KIKINDA
KULTURNI CENTAR KIKINDA
ENIGMATSKI KLUB KIKINDA

Luka је рекао...


Akrivnosti novoosnovanog kluba su za svaku pohvalu, a obzirom da ESS-u očito ne trebaju pare, tj. dinari, možete razmisliti o preusmjeravanju sredstva od članarine na novčanu nagradu.

Slavko Bovan је рекао...

Moj drug Milutin, druga klupa do vrata, piše da do sada nije čuo za BLANDAŠ (ništa čudno!) te je odmah taj pojam upakovao u kvadrat 7x7. Probaću da ga pripremim za objavu za sutra, a jedna zvijeza Ilije Ozdanovca "seli" za kasniji datum (baš kao i rebus koji je trebalo da mu bude objavljen danas u 16.00).

Slavko Bovan је рекао...

Možda će jedan od uslova za prijem u EK "Kikinda" biti: "Primamo samo čvrste momke i đevojke"! :)))

Jedna osoba sa ove slike je ozbiljan kandidat za člana (trebalo je da bude na osnivačkoj skupštini).