понедељак, 24. август 2015.

SA FEJSBUKA

Miodrag Bata Babović napisa na FB:
Nekada su fudbalske veličine Hajduka kao što su bili Vladimir Beara, Ivan Katalinić, Robert Jarni, Pero Nadoveza, Dražen Mužinić, Ivan Buljan, Luka Peruzović, Ivan Gudelj, Dragan Holcer, Jurica Jerković, Blaž Slišković, Brane Oblak, Frane Matošić, Slaviša Žungul, Bernard Vukas, Zlatko Vujović, Ivica Šurjak... sa pravom nazvane MAJSTORI S MORA... A danas? Današnji igrači Hajduka su MAJSTORI SMORA.

8 коментара:

IlijaO је рекао...

Ma ne! Danas IMAMO RASTROJ S'!!! Ili- svako sebi!

Slavko Bovan је рекао...

Moram da priznam da već 5-6 godina slabo pratim fudbal, a još slabije nogomet, ali ono što sam načuo, izgleda da je Bata pogodio suštinu.

Al' se nekad dobro igralo. (Pamtim neke utakmice Veleža i Hajduka i fešte tim povodom).

Gojko је рекао...

Ovo me malo podsjeti na poodavni Kvizov konkurs za rebuse,a jedan od njih bi i: Majstori baluna ( MAJ,STO,RIBA,LUNA).Neko će se sjetiti i majstora rebusa

N. Petkovski је рекао...

Sećam se ovog rebusa, osvojio je drugo mesto na tom konkursu (ne sećam se autora), pobedio je rebus NA POLJUDU GALAME NAVIJAČI (NAPOLJU DUGA LAME NA VIJAČI, ne sećam se niti ovog autora), a treći je bio rebus MAJSTORI S MORA (MAJ STO RIS MORA, sećam se ovog autora, jer to sam bio JA) :):):)

Unknown је рекао...

I pape i dida bili su Torcida!

Luka је рекао...

Gojko, to nije bio Kvizov natječaj, već dopisni natječaj EK Božidar Vranicki, pod nazivom Boživran 1991, a jedna od kategorija je bila napraviti klasični rebus na temu Hajduka.
Nikola ima dobro sjećanje, prvo mjesto je osvojio Robert Šimanovič s rebusom: Napolju galame navijači (napolju duga, lame na vijači), a drugo mjesto su podijelili Ivo Mikić i Brane Mitrić s rebusom: Majstori baluna (maj, sto, riba, luna). Treće mjesto su osvojili Damir Giordani, Krešimir Majetić, Boris Nazansky i Nikola Petkovski, sa rebusom: Majstori s mora (maj, sto, ris, mora), a četvrto Mihajlo Džudžar, Drago Vrević i Luka Pavičić s rebusom: Pero Nadoveza (peron A do veza)

Luka је рекао...

Dakako, prvoplasirani rebus glasi: Na Poljudu galame navijači!

Zdenko је рекао...

MA, RASTROJISMO!