четвртак, 26. мај 2016.

KVIZ U VALJEVU


Verica Rajović deli poklone pobednicima
Danas je  u OŠ "Nada Purić" u Valjevu održan enigmatsko-edukativni kviz za učenike valjevskih osnovnih škola. Kviz su osmislili i realizovali veroučitelji, a učestvovalo je čak sedam ekipa (21 učesnik). Zahvaljujući Verici Rajović, EK "Kikinda" je aktivno učestvovao u ovom za enigmatiku značajnom događaju. 
Pred mnogobrojnom publikom, učenici su kroz pet igara (Anagrami, Moj broj, Ko zna zna, Spojnice i Asocijacije) pokazali zavidno znanje iz veronauke. Nakon zanimljivog nadmetanja, ubedljivu pobedu ostvarila je ekipa OŠ "Desanaka Maksimović" ispred OŠ "Nada Purić" (drugo mesto) i OŠ "Žikica Jovanović" i "Milovan Glišić" (treće mesto sa istim brojem bodova). 
Za pobedničku ekipu nastupili su Lazar Jovanović (8. razred), Marija Ivanović i Anja Rafajlović (7. razred).
Pobednicima je Verica Rajović, u ime EK "Kikinda" uručila simbolične nagrade: svakome po knjigu sa posvetom, svesku i narandžastu hemijsku olovku. 
Ovo je samo prvi u nizu enigmatskih i kviz takmičenja koje veroučitelji valjevskih osnovnih škola pripremaju za svoje đake. EK "Kikinda" podržava ovu akciju i obaćevamo još veću pomoć u realizaciji narednih takmičenja, a Verici Rajović ide posebna zahvalnost na ličnom angažovanju.
Još jedna čestitka organizatorima koji su prepoznali značaj enigmatike u edukaciji mladih. Takođe, čestitka svim učesnicima uz nadu da će se neko od takmičara u budućnosti aktivno baviti enigmatikom.
(Biće još fotografija)

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Verici BRAVO i za prigodan stajling :)

Unknown је рекао...

Zelim da se zahvalim Enigmatskom savezu Kikinde i gospodji Verici Rajovic koja je posetila nas mali kviz. Deca su odusevljena knjigama koje im je Verica podelila. Nadam se da cemo nastaviti i dalje nasu saradnju. Veroucitelj Mija Bojinovic.

Slavko Bovan је рекао...

Čestitam ja Vama, u ime Enigmatskog kluba "Kikinda".

Krsta је рекао...

Bravo i nadam se da sledi skorašnji nastavak! Pozdrav učesnicima kviza!

IlijaO је рекао...

Pozdrav i pohvala na trudu Verici! Iako mi nije jasno zašto joj mama nije dala ime Lepa( a baš joj paše!).

Migo је рекао...

Čestitke organizatorima kviza, pobjedničkoj ekipi, kao i svim učesnicima, uz veliki pozdrav Verici i Jovanu!

Unknown је рекао...

Hvala svima,ovo je za decu bilo od svih nas.lepo ih je bilo gledati kako se trude,a najlepše kada su dobili i simbolican poklon.Nadam se da delite moje mišljenje da mlade treba podržati zbog buducnosti enigmatike.