уторак, 31. мај 2016.

ŽELJE I POZDRAVI


Nikola Petkovski na imanju Ilije Ozdanovca.
POVEZANO SA OVIM POSTOM

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Nikola Makedonski već nekoliko puta insistira da objavim(o) ovu sliku. Nije bilo planirano za objavu sada, već sam imao neke druge planove, ali kako je Nikola bio uporan, konsultovao sam se sa šefom marketinga ovog bloga (SB) koji me uputio na šefa finansijskog odjela (SB). Dobih potvrdu da TIO ispunjava želje i pozdrave, ali da je ova objava po najskupljoj tarifi jer je van planiranog reda. Stoga Nikola, ujutro pravo na banku i na dobro poznati račun (isti kao i do sad) uplati duplu tarifu.

IlijaO је рекао...

Nema do mene i Nikole. A ni gazda bloga( usput budi rečeno- napakovao si čoek vazda funkcija - neće valda u politiku), nije za zanemariti. Jerbo, dok pročitah Nikolin komentar i pisah nešto kao opravdanje- Slavek nekim osmim čulom osjeti potrebu i zviznu sliku na blog.
Samo da ljudi ne misle pod onim "imanje" da je to nešto! He-he..

ljubica bilalovic је рекао...


Divan ambijent! IlijaO, uživaj!!!

N. Petkovski је рекао...

Ilija, nemoj biti skroman. To je imanje i po, ma i 3/4, skoro 2.

Slavko, kod nas ima i dežurne banke (rade 24/7), pa dupla tarifa već uplaćena!

N. Petkovski је рекао...

Ima još slika gde sam ja na imanju Ilije, pa neka idu tamo gde je blogogazda imao neke druge planove. Tako bi me "spasao" plaćanja svih tih duplih tarifa (pride još i porez na dodatnu vrednost). Celo bogatstvo sam "morao" da platim - čak 0,0000000002 dinara.