уторак, 23. август 2016.

ANAGRAMIRANJE (2381)

PRAZNO, A USKO
Autor: Ljubica Bilalović

5 коментара:

Анониман је рекао...

Ozonska rupa

Belirac је рекао...

Sličan anagram:
USKO, A PRAZNO
objavio sam i ja u "Skandi Feniksu" broj 368 (3. VIII. 2006, str. 17) kao naslov veće skandinavke u rubrici "Podatak više" na temu "Ozon".

Gojko је рекао...

POKAZ'O S' "RANU"

Анониман је рекао...

Postovani gospodine Bovan, posto sam se prva javila sa rjesenjem anagrama i posto vidim da se na ovom blogu sasvim osnovano sumnja da se iza rijeci "anoniman" krije enigmata koji je ocigledno "od zla oca i od gore majke", da ne bi bilo nedoumica, da se predstavim. Zovem se Branka i poslala sam Vam 3 rada za takmicenje "Enigmatski dani ludaje". Zivim u istoj oblasti iz koje Vi vodite porijeklo. Mislim da cete se sjetiti mejlova, mog pitanja o rijeci Buni itd. :) Imam neke svoje razloge zbog kojih u zadnje vrijeme ne koristim Gmail. A sto se tice otvorene mrznje onog umobolnika ( najblaze receno) prema nasim Hercegovcima, o tome cu posebno neki drugi put. Mada, ipak mislim da nije vrijedno. Megalomaniji nema lijeka. Pa jos ako se radi o ateisti ili, jos gore, antiteisti. Srdacan pozdrav! :)

Slavko Bovan је рекао...

Od početka rada bloga zauzet je stav da se anonimni komentari ili ignorišu (kao u slučaju odgovora na zadatak) ili se brišu ako se nešto komentariše bez potpisa. Dakle, potrebno je najmanje da gazda bloga zna ko je stavio komentar.
Dakle, poželjno je da se potpisujete
Imenom i prezimenom
Imenom koje će prepoznati svi (Primjer: Imamo nekoliko Nikola, ali oni se potpusjuju različito)
Prepoznatljivim pseudonimom (Ero, EMCE, Belirac,...)
Neprepoznatljivim seudoimom (ali tada je potrebno javiti gazdi bloga da zna ko je pisac komentara.)