недеља, 10. децембар 2017.

REBUSANJE (3089)


7 коментара:

Andon Koloski је рекао...

СТРАШАН НЕПРОФЕСИОНАЛАЦ - опасана матер

IlijaO је рекао...

Možda čak i ne treba strelica!

Slavko Bovan је рекао...

Da, OPASAN AMATER (opasana mater) je tačno.

Slavko Bovan је рекао...

Tonći je od septembra 1995. do januara 1997. godine objavio značajan broj enigmatskih priloga u "Feniksu", "Kvizorami" i "Kviskoteci". Zamoliću kolege koji imaju u arhivi listove iz tog perioda da skeniraju priloge TK, pa da malo "nostalgišemo" i "evergrinišemo".

Slavko Bovan је рекао...

Vrlo mi je drago što se Tonći upisao među saradnike ovog bloga. Već je pet piloga tempirano za objavu za naredne dane, a još nekoliko je u "procesu proizvodnje". Stoga, dodata je oznaka "Tonći Kulić" u lijevi stubac. Očekujem da će se ona brojka u zagradi brzo povećavati.

Hajro je uz prošli rebus imao nekoliko dobrih opaski. Duhovitih i vedrih komentatora nikad nije previše, pa još jedan samo je plus za sve nas. Nakon kratkog kursa, Tonći je savladao i komentarisanje. Još samo da ga naučimo da na ovom blogu ne prihvatamo "ciao" umjesto potpisa :))) đe će nam kraj biti.

Hajro је рекао...

Da ne bi strelice ja bih se fokusirao na "brkove", znajući Tonćija svašta je moguće... brkata mamica i beba (mala isprika ilustratoru ali zaista su mi oči otišle na taj detalj), a i da je "ciao" nečiji potpis.

Slavko Bovan је рекао...

Nemam ništa protiv da "ciao" bude Tonćijev potpis, ali da to evidentiramo.

Dejan vrijedno radi (i kada su Tonćijevi rebusi u pitanju). Danas je stigao još jedan vrlo lijepo ilustrovan, a u pravcu leskovca otišla su još četiri rebusa.