среда, 2. мај 2018.

UNSKI BUŠMANI

Hajro Hodžić je objavio bušmane koji su sastavljani prošle subote na Uni. Pogjedati OVDE.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Na istoj adresi su i ocjene sudija.

Tonci M је рекао...

Slavko, zašto u dogovoru s Hajrom ne prebacite sve uratke na TIO i date im oznaku "UNA", ovdje će veći broj ljudi komentirati,a na ABCITD nitko neće dolutati slučajno, i nikakva rasprava se neće razviti. Npr. doći do prošlogodišnjih rezultata je doslovno nemoguće navigacijom na samom blogu, jedino što radi je spremljena poveznica od prošle godine.

Samo komentar (nije kritika, nego prijedlog za poboljšanje!), budući da je Una jedinstveno natjecanje i šteta da nikakav smislen trag ne ostane.

Slavko Bovan је рекао...

Tinči, opštepoznata je činjenica da je TIO otvoren za svaki oblik saradnje.

Hajro је рекао...

Hvala Tonči, pozitivno i logično razmišljaš. Ako govoriš o abcitd.com site-u tamo postoje tehnički problemi kojima ću se baviti narednih mjeseci, vjerujem da ću sve prebaciti u drugi program. Blog abcitd.blogspot sam pokrenuo prošle godine da bi izvještaj sa UNE 2017 bio vidljiv i na telefonima. Dakle, na blogu se vide svi ovogodišnji i prošlogodišnji bušmani, plus nekoliko analiza prošlogodišnje bušmanijade. Osjećam se dužnim da urađeno bude predstavljeno na najbolji način, analize i komentari su dobrodošli. Jednako je i sa prenošenjem objavljenih materijala, napisah to (o prenošenju) jučer na TIO u komentaru na post UNA 2018. Dakle, Slavko i svi drugi mogu sa mog bloga prenijeti šta god hoće (uz navođenje izvora).

Specifičnost UNE (rad uživo) je ove godine proširena i na organizacioni dio. Sve o načinu natjecanja i žiriranja smo dogovorili neposredno pred početak natjecanja. Atmosfera je bila savršena, obilje dobre volje, strpljenja, smisla za humor, sportskog duha ... i to je zabilježeno, neke stvari će se godinama prepričavati. Bilo je super prijatno biti domaćin jer su se svi trudili da pomognu, toliko dobre volje i prijateljske podrške nisam nikad doživio. Svima hvala od srca.

Malo koje natjecanje ima toliko dokumentacije kao UNA, Miro radi izvrsne analize kvizovkaških turnira, bušmanijade su popraćene analizama, svi radovi objavljeni...Izostanak komentara je enigma za sebe, ja nisam nikad bio naročit rješavač. Slično je i sa izostankom željenih priloga na druge enigmatske teme. Ostaje da se sve objavljeno objedini u tehnički savršenijem obliku, vjerujem da će biti i novih tekstova...

Kasnim sa objavljivanjem novih materijala o UNI 2018 jer sam na putu, evo me u Zadru, vjerujem da ću za par dana dobaciti i do Rovinja. Večeras ću staviti štogod...