четвртак, 31. мај 2018.

POZDRAV IZ KIKINDE

Pozdrav za članove i prijatelje EKK. (Obratiti pažnju na časovnik)

15 коментара:

N. Petkovski је рекао...

Casovnik bas i nista ne pokazuje (bar meni), ali ja sam obratio paznju na naslov - KIKINDI sa "I" na kraju. Koji je to padez?

Dejan Minić је рекао...

E, moj inspektore, sat pokazuje 10.59 h, što znači da je sastanak u toku. Pozdrav za našeg predsednika!

Slavko Bovan је рекао...

Otpozdrav svima. Direktno je uključenje. Raspoloženje dobro. Zlatan je danas (kao i uvijek) vrlo duhovit. (Sad se slatko smijemo izvjesnim budalaštinama o kojima ćete biti obavješteni. Jeste smiješno)

N. Petkovski је рекао...

Moje oštro inspektorsko oko vidi da je na časovniku tačno 10,58'34" sati. To može mnogo štošta da znači. Možda sastanak treba da počne za minit i po (u 11,00), pa su ovo pripreme, moža upravo završava sastavak, pa nas učesnici pozdravlajvaju nakon uspešnog sastančenja i donešenih važnih odluka, stoji i to tvoje da je sastanak u toku (ali zašto bi bilo bitno obratiti pažnju na časocvnik), a možda se nagoveštava da će za minut i po kad se uđe u dvanaesti čas, da je to zadnji čas da se nešto uradi ili sredi. A ne znamo ni da li je 11 sati pre podneva ili pre ponoći (mada izgleda da je pre podneva). A kako kaže Slavko da se radi o budalaštinama, izgleda da je zadnji čas da ih saznamo. U svakom slučaju, ako je izuzetno bitno vreme na časovniku, Slavko će svakako objasniti. Ne znam samo da li su bitne te ukrštenice na stolu istred njih.

Pozdrav dvojcu sa fotografije, pa ajde da se i mi nasmejemo. Ja sam već razvukao usta za smeh, pa nemojte me držati dugo tako, ukočiću se.

Slavko Bovan је рекао...

Budalaštine su žestoke ali smiješne. Vezane su za objavu jutrošnjeg priloga na TV. Zasad samo toliko.

Slavko Bovan је рекао...

Sat je bitan da pokaže da je direktno uključenje.

Slavko Bovan је рекао...

Pošto potpredsednik i sekretar nastupaju u subotu u Staroj Pazovi, presednik nam daje podršku.

N. Petkovski је рекао...

Ma ajde ljudi, dajte te smešne budalaštine, ukočilo mi se lice, pa mi posle neće biti smešno.

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, prvo pogledaj snimak koji je prikačen nekoliko postova niže.

Slavko Bovan је рекао...

Na stolu su Zlatanove kameleonke.

N. Petkovski је рекао...

Pogledao sam snimak, sasvim pristojan i kulturan. E, sad čekam budalaštine. Oću bre da se smejem, smejanje je zdravlje!

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, trenutno mi nije do smijeha. Naime, izvjesna egoistično-narcisoidna osoba napravila je veliki (OGROMNI) problem žaleći se direktno u Beogradu jer je ovo emitovano. Naime, RTS je, zaboga, trebalo da snima njega. Od svoje egocentričnosti ne vidi dalje od svog nosa. Ne zna pozadinu cijele priče i razloge zašto su bili baš kod mene, baš sada, te šta sam im rekao prije snimanja, a šta su oni meni rekli na te moje riječi. Ne zna ni šta je sve snimljeno, a šta je izostavljeno u montaži.
Važno je napomenuti da se ja nisam nudio novinarima, već su ONI TRAŽILI (a postoji razlog zašto kikindskom dopisništvu treba više vedrih priloga, a ovo je jedan od njih). Dakle, oni tražili, ja prihvatio. Hvala im i za ovo i za mnoge priloge o enigmatici u zadnjih desetak godina.
Vrlo sam vodio računa šta ću da govorim, te ne vidim da je nešto naopako kazano.

Smijaćemo se kasnije, sada ćemo samo čekati.

N. Petkovski је рекао...

U redu. Ja sam mislio da je nešto drugo u pitanju, mislio sam da je neštro smešno ispalo u vezi smimanja, kao što često zna da se dogodi, pa sam mislio da ima za šta da se nasmejemo.

Migo је рекао...

Više nego korektan prilog, a da će nekome zasmetati znao sam čim sam ga odgledao. Slavko standardno dobar, a informacija o Ognjenovom uspjehu je više nego dobrodošla da bi gledaoci saznali da naša enigmatika ipak ima podmladak.

Slavko Bovan је рекао...

Ognjen i još nekoliko članova EKK (Tehnička škola i Gimnazija) ovih dana su maturanti-svečari. Tehnička škola sinoć imala matursko veče (Gledam jutros u krevet - Živ je!).
EKK nastavlja sa aktivnostima.
Večeras nekoliko članova ide u svečanu salu "Kurije" na promociju časopisa "Attendite" (EKK je uredno dobio pismenu pozivnicu, na čemu zahvaljujem). Upravo sad dobih nalog od predsednika da mu uzmem jedan primerak jer on neće moći da dođe iz Nakova. Inače, Zlatan priprema tekst za neki od narednih brojeva ovog časopisa.
Sutra je planiran odlazak u Staru Pazovu na Svetsko prvenstvo u kvizingu. Sve oči EKK uprte su u Vanju, glavnu uzdanicu, ali ni mi ostali ćemo gleati da ne obrukamo narandžastu boju.
U toku je sređivanje spiskova anagrama za Memorijal ĐK i za Ananas-kup, te pripremanje raspisa za Dane ludaje.
Dakle, pomalo se raducka.