понедељак, 10. јун 2019.

FEŠTA U ZAGREBU (3)

Na fotografiji koju šalje Budimir Ćosović, na najbolji način se potvrđuje da vaš specijalini reporter (SB) nije preterao kada je detaljan izveštaj sa proslave u organizaciji "Kviskoteke", povodom 25 godina lista "50 skandi", sažeo u FENOMENALNO. Na fotografiji, koju bih nazvao "Đe me nađeeeee!" su Robert Pauletić koji pripomaže Hanki Paldum.

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Sada samo lagano izvještavam sa fenomenalnog skupa koji su organizovali Pauletić i kompanija, sve skačući "zbrda-zdola", a kada se malo priberem (od ushićenja) biće detaljnije.

Veoma sam se prijatno osjećao, a svi s kojima sam kontaktirao, kažu da su imali isti osjećaj. Pozitivna enegrija na svakom koraku.
Bravo za Pauletića, njegovu ekipu ali, bravo i za prisutne goste. Zbog ovakvih stvari vrijedi se baviti ovom našom "dangubom" (enigmatikom).

Dejan Minić је рекао...

Slažem se sa Slavkom u svemu, a verujem da i svi učesnici ove proslave dele isto mišljenje.

Još jednom zahvaljujem Robertu i njegovim saradnicima na svemu što su pripredili i učinili za sve učesnike ove veličanstvene fešte. Svaka čast!

Možda i ne treba mnogo pisati o svemu ovome, ovde slike zaista govore mnogo više od reči i ja predlažem i nadalje mnogo više slika, a što manje teksta:)