уторак, 18. јун 2019.

JOŠ JEDAN LIST


Danas je Enigmatski klub “Kikinda” sklopio još jedan ugovor o saradnji sa lokalnim listom u jednom vojvođanakom gradu (nakon Kikinde, Zrenjanina, Subotice, Novog Sada i Sombora). Dakle, traže nas jer nas preporučuje dobar rad kluba!
Nakon telefonskog razgovora, sve je dogovoreno – jedna strana sedmično, po tarifi kao i za sve ostale listove. Prvi prilog smo u obavezi da pošaljemo odmah (večeras), a onda svake sedmice po jednu stranu (skandinavka + razno) do ponedeljka. Druga strana se obavezuje da honorare isplaćuje jednom mesečno. Zasučimo rukave!

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ubrzano radim na obećanoj stranici (sutra ide u štampu) pa trenutno nemam vremena na pojedinačno odgovaranje (Javljaju se kolege koje hoće da pripomognu s enigmatskim prilozima).

Prvu stranu (u skladu sa dogovorom) napraviću kombinacijom već objavljenih priloga, a od narednog broja radićemo skandinavku na lokalnu temu (Sačekajte petak!).

Slavko Bovan је рекао...

U međuvremenu, dešavaju se još neke neobične stvari. Evo od večeras sam opet na mejling listi s koje sam skinut prošle godine (na pravdi Boga!). Pozvan sam (pozvani smo) u Vrnjačku Banju, a uz put smo pozvani da platimo akontaciju za aranžman.
Razmišljam da li da uplatim Vrnjačku Banju ili Sejšele.