недеља, 22. септембар 2019.

JUČE U KIKINDI

Na lici (prvi red) Milan Žarkovački, Janoš Barna, Slavka Bakalov, Milijana Bovan, Miodrag Ivanišević i Svetlana Jorgaćijević. Drugi red: Branko Ljuboja, Zlatan Pupezin, Sofija Necin i Bogdan Sredić-
Nisu na fotografiji; Slavko Bovan (iza aparata), Katarina Necin, Miloš Bovan i Jelena Kalember.

Juče je EK "Kikinda", u okviru Dana ludaje" organizovao tradicionalno okupljanje enigmata, ali ove godine bilo nas je svega 15 (razni razlozi). Znali smo da će nas ove godine biti manje nego prethodnih godina, ali očikivali smo makar 25 učesnika. Žao nam je najviše zbog naših omladinaca, jer se poklopilo da su "svi" imali neodložne obaveze (Džudo prvenstvo države, trka u Beogradu, prvenstvena fudbalska utakmice, obaveze na fakultetima u Novom Sadu,...). Ali, održali smo planirana takmičenja (rezultati naknadno), osvrnuli smo se na rad u prethodnoj godini, planirali narednu, podelili pehare i nagrade, a onda proveli nekoliko sati u prijatnom druženju. Hvala svima koji su došli izvan Kikinde! Vidimo se dogodine u većem broju.

1 коментар:

Slavko Bovan је рекао...

Ovo "svi" vezano za omladince je pod navodnicima jer je Bogdan Sredić došao iz Novog sada da bi učestvovao na EDL.

Raduju nas vijesti da su izostanci omladine kompenzovani dobrim rezultatima "tamo" (džudista Vukumirica je npr. osvojio medalju, položeni su neki ispiti, postignuti golovi,...).

Zahvaljujem brojnim kolegama iz drugih udruženja koji su se javili i pozdravili nas. Ove godine bilježimo opravdan izostanak, a naredne godine vas očekujemo.