четвртак, 21. јануар 2021.

SA FEJSBUKA

8 коментара:

Rok Ban је рекао...

ČESTITAM, KO RADI USPJEŠNO DOČEKA NAGRADU

Gojko је рекао...

Jednom sam se sa Jadranom sreo u Bijeljini kod njegovog improvizovanog štanda za prodaju knjiga. Pozdrav generaciji!

Slavko Bovan је рекао...

Ovo je (valjda) objavljeno u Blicu.

Gojko је рекао...

Da, u današnjem Blicu (21.01.2021),izdanje za RS,strana 23. Maloprije sam se i čuo sa Goloigrom. Ovaj me je članak inspirisao i na jedan rebus-neka ga blogogazda očekuje

Nedjeljko Nedić је рекао...

Trebalo bi tamo otići.
Čestitke Jadranu!

Cryptoman је рекао...

Neko mi je jednom pomenuo za kolegu Goloigru da "ima nekakvih knjiga" :) ali nisam znao da je to baš ovog obima. Upoznali smo se sad u Orašju na SOZAH-u. Šteta što Jadran nije ostao duže, vjerujem da bi uživao u posjeti Samostanskoj biblioteci u Tolisi. Mene su istinski fascinirale one brojne stare knjige koje smo imali priliku tamo vidjeti.

A ovaj članak sam sa uživanjem pročitao. Uvijek sam imao posebne simpatije prema ljudima koji prodaju knjige, jer mislim da to baš treba da voliš da bi se time bavio. Kao enigmatiku, recimo...

Slavko Bovan је рекао...

Srećom, imam dobre saradnike pa nam ni 'tica ne može proletjeti. Šteta bi bilo ne upoznati širu enigmatsku javnost sa ovim tekstom (I SLIČNIM OBJAVAMA).

Krsta је рекао...

Čestitam. Ovim putem prijavljujem se, možda, kao prvi kupac, samo da imam uvid u spisak knjiga. Eto povoda, da kolege iz BiH, a posebno iz Republike Srpske, kao što je već bilo reči, da se organizuju Susreti enigmata u Bijeljini. Sada je druga situacija i o tome može biti reči, naravno kada nestane ovo svetska avetinja pod nazivom K-19. Tada bi obišli Jadranovu antikvarnicu.
Pozdrav.