субота, 21. октобар 2023.

PITAM SE, PITAM SE

3, 2, 6, 7

 Stipan Medo

10 коментара:

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
IlijaO је рекао...

BARIŠIĆ?-Davno sam to još odgonetnuo...

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, mislim da je Berišić.
Evo prilike da to upišeš.

IlijaO је рекао...

Mogu se složiti s tobom, ali mislim da je Zoki najmjerodavniji da razriješi ovaj čvor! Ima neka Marina- promotorica , a mišljenja sam da je to senka one Senke!

Slavko Bovan је рекао...

Ipak, malo je čudno da je u vrijeme kada je nestala Emilija, pojavila se Marina (npr. na blogu Borisa Dubovskog) a postoji i blog sa anagramima neke "Marine" koja opet liči na Emiliju.

A, ti Slavko briši anonimne komentare :)

IlijaO је рекао...

Već smo davno apsolvirali da Emilije Bunjac nema ni u BiH a kamoli u Bihaću!

Анониман је рекао...


Rešenje: KO JE MARINA BERIŠIĆ?

Vlašar

Slavko Bovan је рекао...

TKO JE MARINA BERIŠIĆ jeste rješenje, ali tražimo odgovor.

Анониман је рекао...

Ima tih pitanja više. Npr. kako sve radove zajedno rade Jurić i Nedić? Jedan piše samoglasnike, a drugi suglasnike? O tome će neki enigmati razglabati za 50 godina. Pero

Slavko Bovan је рекао...

Ne znam kako njih dvojica rade, ali znam kako je radio "Bože Slamar (Željko Marinović i Slavko Bovan). On (Džems) je držao olovku i sastavljao, a moj zadatak je bio da nabacujem centrašuteve (odgovarajuće pojmove tamo gdje su zafalili) i važnije da mu ne dozvoljavam da se "zaigra" (sumnjive riječi sam stopirao). Dakle, BILI SMO ZAJEDNO ZA ISTIM STOLOM KAD SMO RADILI. Tako smo napravili jedno 50 ukrštenica (zapravo, radili smo križaljke).

U ova savremena vremena, moguće je raditi istovremeno na dva suprotna kraja Globusa. Zapazio sam da je nekoliko zajedničkih radova bilo u duetu Laštro-Bošnjak, ali sam čuo da je to bilo drugačiji rad. Jedan započne, a drugi finišira. Mogućnosti su razne.

Kako radi Marina Berišić?