среда, 7. фебруар 2024.

NOVA ČVOROVA KNJIGA

ALJINA OPETOVANA MOLITVA

Nakon dužeg vremena Čvor je ponovo pripremio i izdao jednu knjigu zagonetaka – po treći puta od Aljoše Vukovića iz Šibenika. U predgovoru knjige mag. arh. Nedjeljko Nedić piše:

… Vukovićevo potiraljkanje u zagrebačkome enigmatskom tjedniku Kvizorami te na blogovima Enigmatika – tupljenje i oštrenje i Deseta umjetnost – enigmatika urodilo je plodom – njegovom novom knjigom potirajnoga naziva Aljina opetovana molitva (Trikovi sa slovima) u koju je uvrstio više od 120 potiraljaka. Teme su mu raznovrsne: priroda, svemir, znanost, šport, umjetnost, zbilja ..., no najuspješnije su, ipak, one iz domena duhovnosti i glazbe. Dokazom da je Vuković postao vrsnim potiraljkašem jest činjenica da je čak osam njegovih potiraljaka uvršteno u zbirku antologijskih potiraljaka koju je autor ovih redaka objavio početkom 2024. godine. Među njima je i jedna od dvije usmjerene potiraljke u ovome djelcu: OZAREN NADREALIZMOM!, koja će teško biti nadmašena.

I ova knjiga tiskana je u ograničenom broju primjeraka a može se naručiti od Čvor d. o. o. Bjelovar. Cijena knjige je 10,00 € (u to je uključena i dostavna poštarina za Hrvatsku!), a uplate se vrše putem banke koristeći IBAN Čvora: HR 5224020061100002081, a u rubrici Poziv na broj unosi se OIB naručitelja. Bilo bi dobro da po izvršenoj uplati nazovete Tajništvo i javite točnu adresu za dostavu (tel. 043 244 050) ili potrebne podatke javite e-poštom jadranka@cvor.hr. Knjigu možete dobiti i pouzećem a uz cijenu knjige dodaje se otkupna poštarina od 4,00 €.

Za uplate izvan Hrvatske cijena knjige je 10 eura + 4,00 eura za dodatnu međunarodnu poštarinu, a za uplate koriste se IBAN: HR 5224020061100002081, Swift code: ESBCHR22 i VAT: HR72793634017. Ne postoji mogućnost dostave pouzećem. (sh)
 

18 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Čestitam!

ROK BAN је рекао...

ČESTITKA IZ LJUBLJANE.

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala vam! 🙏

Анониман је рекао...


Čestitamo "Čvoru" i Aljoši na potiraljkama!

Vlagor

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala, Vlado!

Dejan Minić је рекао...

Svaka čast, Aljoša!

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala, Dejane!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Bravo za Aljošu!

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala, Nedjeljko!

Gojko је рекао...

Vjerujem da je knjiga Aljina
lijepa kao haljina...( neka se ide dalje),čestitam!

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala, Gojko!

Анониман је рекао...

Čestitam!
Stipan

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala, Stipane!

Marko Mihaljević је рекао...

Čestitam Aljoša, samo naprijed :)!!

Zdravko је рекао...

Čestitam Aljoša! Biće sigurno toga još :-)

ljubica bilalovic је рекао...

Čestitam, Aljoša! Bravo!

Božo је рекао...

Čestitam Aljoša.

Aljoša Vuković је рекао...

Hvala vam puno! 🙏