недеља, 1. јун 2014.

JUBILARAC


Iz "Vukovog kovčežića" broj 26.

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Sa dva klika povećajte slike (tekst) kako bi se mogao čitati.
Ako ga Nikola ima u Wordu, može ga u dijelovima ubaciti u komentare. Mislim da će svima biti interesantno da pročitaju.

N. Petkovski је рекао...

Slika se ovako povećava: levi klik na sliku, onda desni klik na sliku i levi klik na "view image" i još jednom levi klik na sliku.

Zdenko је рекао...

Nikola, zavrtilo mi se u glavi od silnih časopisa koje si nabrojao :). Da si u svakom od njih objavio samo po jedan rad, puno je. Čestitam ti na velikom jubileju i čast mi je što sam te upoznao (u vlaku između Zagreba i Karlovca) i što se mogu družiti s tobom, makar ovako i preko interneta. Želim ti da još dugo uživaš u svojoj enigmatici.

N. Petkovski је рекао...

Veliko ti hvala Zdenko. Nabrojao sam SVE novine i časopise u kojima sam objavljivao radove. Istina, među njima je dosta njih u kojima sam objavio samo po jedan ili par radova, ali u više njih sam imao dugu saradnju (sve dok nisu prestajali sa izlaženjem, pa su dolazili novi u kojima sam nastavljao saradnju), pa je to kod nekih trajalo i godinama i decenijama.

I meni je jako drago da sam te lično upoznao i da si mi učinio posebnu čast što si se zbog mene i upoznavanja samnom popeo na taj vlak. Želim i tebi puno uspeha i puno dugog druženja sa enigmatikom i ljudima koji to rade. Veruj mi da je to neprocenjivo bogatstvo.

Voja Dodevski је рекао...

Zemjak,
sve najuabo ti želam vo život.

Voja Dodevski је рекао...

Greška u kucanju... sve najubavo..

N. Petkovski је рекао...

Ha-ha! Ti blagodaram, zemjak! I jas tebe isto taka - najprvo zdravje, pa potoa sve drugo!