четвртак, 26. јун 2014.

SOZAH

Sutra u Kraljevici počinje SOZAH. Svim učesnicima i organizatorima želim uspešne rezultate i još bolju zabavu. Očekujem izveštaje!

10 коментара:

IlijaO је рекао...

odranije poznata destinacija! Nadam se da ćemo se vidjeti tamo!

Slavko Bovan је рекао...

Nažalost, ove godine moram ovo da preskočim. S nestrpljenjem očekujem fotografije i izvještaje.

IlijaO је рекао...

Đizus! Pa mora bar netko doći"sa te strane".Ponijet ću hrpu iskoristivog materijala,(pogotovo za imenjaka crnogorskog). A bio je pripremljen još za Sombor!
Malo šale, dakako-uz žal!

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, opštepoznata je činjenica da bih rado učestvovao na SVAKOM skupu enigmata, kada god postoji ikakva šansa za to. Ipak, obaveze ponekad onemoguće moje planove. Daklem, od onih 6 planiranih skupova već sam preskočio Skupštinu Nove Zagonetke i SOZAH. Nadam se da ću uspjeti da stignem na Dan enigmatike u Širokom Brijegu (9.avgusta) i SES (Bor, krajem avgusta).

Slavko Bovan је рекао...

Takođe, u mom rokovniku je zapisan i Osijek 07.07. i sada mi je to prioritet koji valja realizovati.

IlijaO је рекао...

Ma u redu je- kao da ja to ne shvaćam- želje jedno,mogućnosti drugo,a život nosi svoje! Bit će dakle mnoštvo prilika- jer ja sam za sva druženja! I ne pati me je li to ovo što dolazi,pa Osijek,Široki Brijeg(tamo bih volio ići-i vjerojatno hoću) Bor, etc...

IlijaO је рекао...

I PS-ono m u dakle-opako!

Ilija Đurković је рекао...

Nažalost, ni ja se ne mogu pojaviti na SOZAH-u, iako bih to volio više d svega. Želim svim učesnicima prijatan boravak i uspješno takmičenje!
Imenjače, čuvaj taj materijal, hvala ti što si me se sjetio!

IlijaO је рекао...

Pa tebi i jest kao bio namijenjen imenjače, al te nisam namjerno spominjao, da si , kao, ne umisliš !(šala-dakako).Pozdrav,svakako!

Slavko Bovan је рекао...

Je l' počelo?