недеља, 23. август 2015.

IDEMO U VALJEVO (4)

Voja Dodevski šalje znak 15. Susreta enigmata Srbije.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Autor znaka je Voja Dodevski. Juče mu rekoh, a sada ponavljam - Znak mi se dopada.

Slavko Bovan је рекао...

Članovi EK "Kikinda" koji su sigurni da će ići u Valjevo, treba da se odmah jave, kako bismo na vrijeme osmislili način dostojnog predstavljanja kluba. Takođe, svi koji hoće da se takmiče, to treba i da naglase. Ako bude sve teklo po planu EKK bi trebalo da ima po 2 takmičarske ekipe za svaku disciplinu.

Rok Ban је рекао...

SVIĐA MI SE ZNAK!

Miroslav Cvetković је рекао...

Ne bih Kolegu Voju da sekiram, ali... Sve je u redu, ali mi oko nekako neće onaj font koji je korišđen za ispisivanje reči VALJEVO :(

Miroslav Cvetković је рекао...

Zaboravih: bolje bi bilo i da je u istoj boji kao brojke i slova u kocki: 15. SES.

Voja је рекао...

Sa fontom nismo probali, ali sa bojom smo probali, mnogo bledo izgleda i ne daje mu "snagu". Sa tamnom bojom slova deluje mnogo jače. Kada kažem MI mislim na članove Organizacionog odbora iz Valjeva. Znak nije urađen brzo, već je nekoliko puta prepravljan, a na kraju je ostao ovakav. Možda smo trebali i malo šire ići sa mišljenjem, ali to bi se odužilo. Šta je tu je. Veći deo reklamnog materijala je već urađen sa ovim znakom.

Gojko је рекао...

Ako bi (kad bi) nekad Srbija postala kraljevina da li bi onda išla skraćenica : SEKS (Susret enigmata kraljevine Srbije)?

Mišo је рекао...

Svrha svake reklame je da bude čitljiva, da onaj, ko ne zna o čemu se radi, može bar da pročita napisano. Ovo nije font koji je prepoznatljiv, nije lak za čitanje i samo enigmate mogu znati o čemu se radi. Ideja je dobra, ali...