четвртак, 25. мај 2017.

KIKINDSKE NOVINE (356)

Kikindske novine 356, 25.05.2017.

Petrov prvi enigmatski rad objavljen u novinama. Čestitam!

3 коментара:

N. Petkovski је рекао...

Bravo Petre!

I meni je nekad veoma davno sa nepunih 8 godina objavljen u novinama moj prvi enigmatski rad (mala ukrštenica), pa evo sada imam dostojnog sledbenika. Samo napred, nemoj stajati, kao što nisam ni ja stao, pa ćeš jednog dana i ti enigmatikom dogurati kao i čika Nikola do penzije, pa i još dalje, dok bude zdravlja i života.

Moje čestitke i iskrene želje da istraješ i nižeš samo uspehe. Živio!!!

Dejan Minić је рекао...

Znamo, Nikola, za tvoj slučaj:) Zahvaljujem na lepim rečima.

U principu, za sada Petra rebusi ne interesuju previše (više voli matematiku, astronomiju, geografiju...ima gomilu enciklopedija i atlasa) i ovo malo što je smislio je bilo onako više ˝u prolazu˝. Videćemo u kom smeru će to ići, ali što se tiče mene kao roditelja, ne mora uopšte da se bavi enigmatikom. Želim samo da bude srećan.

Zahvaljujem i Slavku na objavi.

N. Petkovski је рекао...

Pa nisam se ni ja za ovih mojih 63 enigmatskih godina bavio SAMO enigmatikom. I meni je ona mnogo puta bila "u prolazu", samo što kad sam počeo - nisam stao. I ja sam išao u školu i osnovnu i gimnaziju, učio jezik, pisao pesme, bavio se atletikom i šahovskim problemima, pisao aforizme, studirao arhitekturu, diplomirao, projektovao objekte, postao inspektor za zaštitu od požara, vodio istrage otkrivanja uzroka nastalih požara, naravno kao i svaki muškarac vodio ljubav, putovao ovde i onde po svetu, oženio se, postao otac, pa eto i deda ... ali je enigmatika uvek bila deo i pratilja mog života. Petar je tek na početku svog života i svega onoga što će mu se dogoditi. Ja mu želim da u svemu ima uspeha i da uživa u životu.