среда, 13. јун 2018.

NAJAVA TAKMIČENJA

NAJAVA TAKMIČENJA U REŠAVANJU REBUSA
U sredu 13. juna 2018. sa početkom u 20,00 časova, na blogu rebusi.blogspot.com održaće se takmičenje u rešavanju rebusa na temu predstojećeg Prvenstva sveta u fudbalu. Rebuse pripremaju Bane i Luka. Detalji će biti objavljeni uoči takmičenja.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Podrška.

Andon Koloski је рекао...

Обавезно учешће.

Slavko Bovan је рекао...

TAKMIČENJE U REŠAVANJU REBUSA
Autori: Branislav Nikić i Luka Pavičić

Propozicije

- Takmičenje počinje u sredu 13.6.2018 u 20,00.
- U prvoj fazi koja traje do 22,00 vrednost svakog ispravno rešenog rebusa je određena brojem slova u rešenju. U drugoj fazi koja počinje u 22,00 i završava se u 22,30 objaviću kao pomoć broj slova u postavkama, pa će svaki ispravno rešen rebus osvojiti 50% početne vrednosti. U obe faze važi pravilo da se sva rešenja iz te faze šalju odjednom, a nikako pojedinačno.
- Rešenja se šalju kao tekst na moj mejl i ne treba slati fajl sa slikama koji vam šaljem zbog lakšeg rešavanja. Rešenja šaljite isključivo na mejl: nikic.branislav@gmail.com Kolege koje nemaju mejl, a žele da učestvuju u takmičenju, mogu poslati svoja rešenja putem SMS poruke na telefon: +381 64 8306174. Rešenja koja stignu posle predviđenog vremena neće se priznavati.
- Za rešavanje je pripremljeno 18 rebusa. Maksimalan broj bodova je 271.
- Ako, prilikom sabiranja bodova, dva ili više takmičara imaju isti broj bodova, o plasmanu odlučuje brzina predaje rešenja.

Бранислав Никић је рекао...

Hvala Slavko za najavu i očekujem dobar odziv rešavača.

Slavko Bovan је рекао...

Podržaću učešćem.