недеља, 9. март 2014.

8x8 ZA IVANU



10 коментара:

Belirac је рекао...

Zanimljiv sastav. Zanima me da li je autor pokušao završiti ukrštenicu s riječima PANTALONADA ili PANTALONICE.

Na Google ima nekoliko potvrda za riječ PANTALONAŠ pa bi i njena množima došla u obzir.

Na Googleu također ima potvrda za glagol INOVIRATI SE. Ako ga prihvatimo, smanjio bi se broj crnih polja i razbio crni zid oko bjeline.

Belirac је рекао...

Na Googleu postoji dosta potvrda za imenicu ZAROTIRANOST, a još više za sintagmu DOMAĆA MAST. Prema toma, moglo bi se izostaviti još jedno crno polje.

Анониман је рекао...

O nekim primjećivanjima sam razmišljao, ali sam odustao zbog, možda i osnovanih primisli o navlačenju pojmova. Postoji još mogućnosti za neke manje kombinacije, ali sam i od njih odustao. Možda nekom prilikom uslijede popravke.

Slavko Bovan је рекао...

Ovo sam "čekao u zasjedi" jer je Novo juče obećao ukrštenicu sa 8x8 ako Ivana odvoji medalju. Novo je čovjek od riječi, i evo hitrog reagovanja na uspjeh naše atletičarke.

Анониман је рекао...

Ovo smatraj popravnim, jer su onom "prošlom" Ivanom neki bili nezadovoljni.
Da se i ovdje pohvalim; ubrzo po objelodanjivanju ovog rada, dobio sam i prvu ponudu jedne redakcije za "otkup" i štampani "tretman" istog. Izrečena je i visina honorara od 150, slovima (stopedeset) dinara. Šta reći, a ne zaplakati!?

Slavko Bovan је рекао...

Takvu širokogrudu ponudu treba prihvatiti. Cijelih 150 dindži eheeeeej, znaš li ti kolikačke su to pare... skoro pa 1,2 evra!

Slavko Bovan је рекао...

Objašnjenje za one koji se čude zašto odgovaram na anonimne poruke.

Nisu anonimne jer ih piše Novo Zekić, samo čovjek zaboravlja da prije nego što pritisne dugme "Objavi" ispod teksta napiše i "Novo"

N. Petkovski је рекао...

Poručujem Novu da predloži onome koji mu je ponudio te silne pare da će on njemu platiti čitavih 200 dinara samo da mu se skine s ...

Анониман је рекао...

Izvini Slavko zbog nepotpisivanja, a Nikoli pozdrav.
Vojo Novo Zekić

Анониман је рекао...

Ovim radom Novo je i mene izvadio iz neprijatne situacije, kada sam pre par meseci komentarisao njegov rad takođe sa Španovićkom i umesto beline 7x7, ja video 8x8. Dakle, ipak sam bio vidovit, a Novi naravno sve čestitke.
Lozničanin