недеља, 2. март 2014.

ENIGMATSKI SAMIT U LJUBLJANI

Juče je bilo veselo i u Ljubljani. Održan je mini enigmatski samit. Na fotografiji su: Jovan Nedić, Branko Milovanović sa suprugom Ljiljanom (?), Vesna i Sonja Nedić i Štefan Markovič. Bravo za kolege. Druženje i razgovori uvek gode svima! (Detaljniji izveštaj očekujem danas)

11 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Uvijek me razvesele ovakve informacije.

ljubica је рекао...

Fino društvance!

Slavko Bovan је рекао...

Fino!

Ilija Đurković је рекао...

Veliki pozdrav svim okupljenima iz ovog društva!

Ilija Đurković је рекао...

Veliki pozdrav svim okupljenima iz ovog društva!

Анониман је рекао...

Dok traje "paljba" ispod nekih postova (večeras) na ovom blogu, da pozdravim i ja društvo iz Ljubljane.
Vratilo mi se sećanje na neke lepe boravke u Ljubljani, ali, Maribor i Pohorje su mi prve slike pri pominjanju Slovenije (valjda zbog služenja vojnog roka).
Saša


Belirac је рекао...

Vesna i ja smo se večeras vratili iz Slovenije i usputnog posjeta Prelogu kod Čakovca, a Sonja je ostala u Ljubljani i tamo će biti sljedeća tri mjeseca.

Belirac је рекао...

Štefanu i Branku zahvaljujem što su se odazvali mom pozivu da se sretnemo u Ljubljani. Takvi susreti oplemenjuju dušu i ovaj naš hobi čine još vrednijim.

Belirac је рекао...

A evo i komentara vezanog za Sašin komentar.
Od Slovenije meni su bliski Radovljica, u kojoj sam bio na više kompjuterskih tečajeva, i Nova Gorica s okolicom, gdje sam bio u vojsci.
Ovim boravkom bolje sam upoznao i Ljubljanu, koja je stvarno lijep grad, a Štefan, Branko i moj prijatelj iz vojske Tone Jagrič učinili su ga još ljepšim.

Анониман је рекао...

Za Sloveniju me vezu lijepe predratne uspomene (godisnji odmori, kmecki turizm...). 15 izbjeglickih mjeseci, teretnih kakvi su "po defaultu", su bili ispunjeni i mnogim iskustvima koja su josh ucvrstila taj generalno vrlo pozitivni osjecaj. Nadam se da cu uspjeti obnoviti ponesto od toga za planiranog odmora krajem proljeca.
Hajro

Анониман је рекао...

Susret je bio stvarno prijatan i u prijateljskoj atmosferi. Malo debate o enigmatici, malo o ostalome i brzo prođe par sati. Nadam se, da će biti prilike ponoviti nešto slično.
Uz to nas je Jovan iznenadio sa svojim darovima, svojom knjigom Enigmotorba, knjigom Nedeljka Nedića sa opisima jednopslova i još nekom enigmatskom literaturom.
Hvala.
Štefan Markovič