субота, 21. фебруар 2015.

ENIGMATSKI KLUB U KIKINDI

Sa izuzetnim zadovoljstvom obaveštavam sve zainteresovane da je formiran Inicijativni odbor za osnivanje enigmatskog kluba koji će imati sedište u Kikindi, ali će biti otvoren za sve zainteresovane širom sveta. Odbor će raditi u sastavu Zlatan Pupezin (predsednik), Ilija Stančul i Slavko Bovan. Ovo je, u stvari, "oživljavanje" Zlatanove i Ilijine inicijative iz 1984. godine, kada je Kikinda bila na korak do formiranja kluba.

Klub ćemo formirati vrlo brzo, a onda ćemo pozvati sve zainteresovane da se uključe u planirane aktivnosti, kojih će biti dosta. Kikinda zaslužuje enigmatski klub!

12 коментара:

Ilija Đurković је рекао...

Srećno i uspješno bilo!

Dejan Minić је рекао...

Bravo, svaka čast, sve najbolje!

Belirac је рекао...

I ja pozdravljam inicijativu i ne sumnjam da će novi klub razviti živu enigmatsku aktivnost, u prvom redu u svojoj lokalnoj sredini.

Slavko Bovan је рекао...

Ovog momenta stiže SMS od Verice Rajović koja pozdravlja inicijativu za osnivanje kluba i izražava želju da se učlani u novoosnovani klub.

Zahvaljujem, i zahtev za učlanjenje se sa zadovoljstvom prihvata.

R.Jovicic је рекао...

SRDACNE CESTITKE POVODOM OSNIVANJA KLUBA.
NADAM SE DA ĆE KLUB I UDRUŽENJE ENIGAMATA "VUK KARADŽIĆ" NAĆI MOGUĆNOST ZA DOBRU SARADNJU.
SRDAČAN POZDRAV I MNOGO USPEHA U RADU.
RADOJICA JOVIČIĆ

Slavko Bovan је рекао...

Hvala svima!

Luka је рекао...

Pozdravljam osnivanje Kluba!

Slavko Bovan је рекао...

Najava osnivanja kluba u Kikindi objavljena na sajtu ESS. Zahvaljujem!

Slavko Bovan је рекао...

Kao što sam i pretpostavio, kikindski enigmatski klub će imati međunarodni karakter. Za to se pobrinuo /kao prvi/ Nikola Veliki Makedonski. Zahvaljujem dragom kolegi, i očekujem još nekoliko kolega koji će slijediti Nikolin primjer.

(U međuvremenu, pribilježeno je nekoliko imena i prezimena enigmata iz Srbije - "prenumeranata" za člansku knjižicu. Svima zahvaljujem na podršci).

IlijaO је рекао...

Predbilježi i mene!

Slavko Bovan је рекао...

Bilježim, zahvaljujem (a bilježim i neke koji su se prijavili na druge načine).

Slavko Bovan је рекао...

Danas se čuo sa trojicom Kikinđana koji imaju malo ili nimalo dodira sa enigmatikom (imaju slična interesovanja, ali nisu enigmati, čak ni rješavači), ali sva trojica kažu da će rado da budu osnivači. Za osnivanje je dovoljno troje, ali bih ipak da bude malo šire (makar 10-15 ljudi). Dok sam pričao s jednim od te trojice, naiđe neka (meni nepoznata) starija žena. Pozdravi me i pita, s neba pa u rebra: "Kako enigmatika?". Ja rekoh da upravo namjeravamo da fomiramo klub, a ona reče: "Odlično, hoću i ja da se učlanim".

Zabezeknuto sam se osvrtao da vidim da nije neka skrivena kamera.