четвртак, 13. август 2015.

ODLIČAN KVIZ

Finalisti olimpijskog kviza
Upravo je završen 12. Olimpijski kviz koji se održava u okviru 140. Nevesinjske olimpijade. U vrlo neizvjesnom nadmetanju najbolji (zaista najbolji) bio je Velimir Šmrkić, petorstruki pobednik, novi član EK "Kikinda", drugo mesto zauzeo je Nemanja Tepurić, treće vaš izveštač dok je jedina dama, Valentina Pudar bila četvrta. 
Detaljniji izveštaj sutra. (Bilo je dobro!)
Dodela medalja

10 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Bilo je baš dobro! Kakav je bio razvoj situacije, neke nijanse su odlučivale o poretku prvog trojca. Treće mjesto ponekad bude bolje od drugog :))

Velimir је рекао...

Sljedeće godine svi u istoj ekipi !

Slavko Bovan је рекао...

Da, u naradžastom!

Slavko Bovan је рекао...

Zadovoljan sam svojim nastupom, ali među mojim navijačima ima i razočaranih. Jedan je već bio bacio oko na tablet računar. Badava mu nudim 100 maraka kao utjehu :))))

Marko Rajkovic је рекао...

Čestitke svima, posebno pobjedniku. Ne sumnjam da je bilo zanimljivo do kraja, ali što je najvažnije da je sve proteklo u viteškom duhu, kako dolikuje Olimpijadi.

Slavko Bovan је рекао...

Jedna od glavnih karakteristika ovog takmičenja jeste fer-plej.

Dragiša је рекао...

VELIMIRU iskrene čestitke za pobjedu!
Čestitam i ostalim finalistima na odličnom rezultatu!
Vidimo se dogodine!

Mišo је рекао...

Čestitke finalistima!

IlijaO је рекао...

Sama ideja, druženje i u sve to ukomponiran i kviz sa zavidnim nagradama, svakako jest za pohvalu. I začetnicima ideje, organizatorima i dakako učesnicima.Međutim, čestitke baš nisu neophodne, jer takvi kapaciteti zapravo moraju i opravdati svoju reputaciju ( neke znam, neke ne)!
Šalim se, dakako, čestitke i divljenje- majstorska ali ne suviše teška pitanja i zagonetke začinjene ponekim trik pitanjem. I znam, nama je, kući, u opuštenoj atmosferi odgovarati, tako da sam svjestan, i priznajem: za 50% posto bih znao odgovor, a ostalo bih natucao ili blefirao ili ostavio sretnom prstu da odluči.
Eto ideje blogogazdi da ponovo( jednom) okupi posjetitelje, čak možda i u obliku turnira!

IlijaO је рекао...

I zaboravih - ova 3-4 sudionika(ce) na blog- kvizu su bar simbolično zaslužili nagrade( zbog truda, umješnosti, brzine,,,). Mislim da će se Mirka složiti, jer ona kao jedina ženska( rekao bih: dobra ženska) svakako zaslužuje nešto što će je podsjećati: zato, Slavko, štampaj majice, malaj šalice, razmisli o maskoti kluba, upaljače...Treba proširiti dijapazon sadržaja na blogu.