среда, 5. октобар 2016.

DOLAZITE U KIKINDU (7)

Danas je sekretar EKK srećno doputovao iz Hercegovine i odmah se punom parom kreće u završne pripreme za Enigmatske Dane ludaje 2016. Preuzeti su pehari. Tri pehara već imaju svoje vlasnike (Ilija Ozdanovac, Branislav Nikić i Mladen Marković) dok je četvrti namenjen pobedniku Trećeg otvornog prvenstva Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka (Dosadašnji pobednici: Milorad Živanić i Ilija Ozdanovac). 
Obavljene su konsultacije sa Zlatanom Pupezinom, predsednikom EKK. Za sada je sve pod kontrolom, ali sutra bi dan trebao da traje minimum 48 sati jer još ima štošta (gomilu štošta!) da se uradi. Ipak, ništa nam nije teško, jer se očekuje jedno lepo druženje u gradu na severu Banata.

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Upravo SAD ugovoreno i preuzimanje poklon-paketa od Gomexa (Opet ima hvala!)

Slavko Bovan је рекао...

Telefonom "kaparisana" dva kafenisanje u Maloj radionici kafe u subotu u 11.

Najbolja od svih žena nabavina mak (važan sastojak za jednu od 3-4 vrste kolača koje planira ispeći).

Vesna Nedic је рекао...

Ima li već neki raspored događanja osim "kafenisanja"? Za one koji dolaze u subotu, a i za one koji dolaze već u petak
Ovo s kolačima mi se jako sviđa.

IlijaO је рекао...

Pošto jedna ekipa( VK-OS) dolazi u petak uveče ( ali ne samo na spavanje), pretpostavljam da će odbor za doček biti aktivan i dočekati nas ( da ne lutamo). Meni se sviđa moj pehar, a begenišem na drugi!

Slavko Bovan је рекао...

Bićemo u stalnom kontaktu. Naravno, planirano je druženje i u petak, ali pošto to nije u zvaničnom dijelu programa, ne objavljujem javno detalje. (Smislićemo nešto!)

Slavko Bovan је рекао...

Uz kasnojutarnju kafu (odavno sam na nogama, i odavno sam postigao "radnu temperaturu") planiramo kako i šta...od petka do nedjelje. Da nešto ne zaboravim "bacio sam na papir" obaveze.

Бранислав Никић је рекао...

Ja bih da još jedno potvrdim svoj dolazak, ali supruga i sin ipak neće moći. Supruga ima radnu subotu koju nema s kim da zameni. Umesto njih, društvo će mi praviti kolega iz kluba Živadin Jovanović. Stižemo u subotu oko 12,30.