недеља, 9. октобар 2016.

JUTARNJA PROZIVKA

Evo dokaza da je Mirka inkognito bila u Kikindi

Milutin iskazuje dužno poštovanje starijim kolegama

Veseli domaćin uzvikuje: "Đe ste kolege?!"

Kafenisanje i kolačarisanje u sedištu EKK
Jutros u cik zore isprati smo dragog kolegu Krstu Ivanova na autobus, a sada je na programu jutarnje prozivka Žao mi je, nisam uspio nabaviti onu duvaljku za alkotest (imao sam nameru da to nabavim, štosa radi) pa da na zakazanom kafenisanju provedemo takmičenje - nezvanična disciplina - (procenat alkohola u krvi), Vjerujem da bi bili uspostavljeni neki rekordi.  Imam nekoliko favorita!
Danas je po planu: 9.00 - okupljanje na kafi u "Tventiju"
Potom - Pretresanje enigmatskih tema (Ono što nismo pretresli juče)
Potom - Obilazak štandova na Trgu (Jutros u 6.20 lično sam proverio da li je sve pod kontrolom na Trgu)
Potom - Pita sirnica + japrak + piće po želji u sedištu EKK (Najbolja od svih žena od "prvih petlova" zasukala rukave i suče kore za pitu).
Potom - Ugodni enigmatski razgovori u ugodnom društvu
Potom - Kafa sikteruša.

Juče je odlično da ne može biti odličnije. Sakupilo se lepo društvo, svi veseli, skupština uspešna, takmičenja ležerna (ali ozbiljna), razgovorima nikad kraja,..Mi u EKK smo mahom optimisti, ali ovo je prevazišno naša i najoptimističkija očekivanja (Ilustracija: Optimistički smo rezervisali 30 mesta u restoranu za ručak, a bilo nas je za sofrom 37). Kasnije danas (večeras) biće objavljeni oficijelni izveštaji, sa spiskom učesnika (Bilo nas je više od 40). Za ovo jutarnje javljaje još ću kazati da je u rešavanju pobedio Bane Nikić (17 učesnika), sudoku je najbolje savladala Vesna Nedić (15 učesnika).
Budite uz TIO i saznaćete sve bitne informacije o Enigmatskim Danima ludaje 2016.

1 коментар:

Mirka је рекао...

Imala sam tajni zadatak. Promocija klupskog dresa, model zima 2016/17, dugi rukav.