субота, 15. април 2017.

ŽARKOVA IGRARIJA

Autor: Žarko Đokić
Kako ovu pesmu izvodi jedan norveški hor pogledajte (i poslušajte) OVDE.

6 коментара:

Hajro је рекао...

Razigrani Žarko... eto kako enigmatske teme i pristup mogu biti ležerne i razgaljujuće, a istovremeno vrhunske. Nema bolje misije. Hvala ti.

Mišo је рекао...

Bravo Žarko!

Радоја Рацановић је рекао...


Свака част, Жарко! Сјетих се нашег недавног разговора у Градишци па погледах твоје сличне и остале креације објављене на блогу Мирослављева енигматика. (Нека ми опрости колега Мирослав, некако ми (још) није ушло у навику да редовно посјећујем његов блог.) Уопште мислим да је велика штета да се посебни домети, рекорди и новитети, без обзира о којој се врсти загонетки ради, „троше“ на блоговима. Не бих волио да будем погрешно схваћен, али некако ми је блоговска енигматика резервисана за уски круг конзумената и заиста ми поражавајуће дјелује и сама помисао да за такве ствари не постоји интерес и/или одговарајући третман у штампаним енигматским издањима.

Rešad Besničanin је рекао...

Jedan je Žarko! A i Gugl je moćan!

Mandrak је рекао...

Pre izvesnog vremena, Zarko je meni poslao ovaj rad sa idejom da ga pripremim kao nagradnu zagonetku za decu. Malo sam razmisljao kako bi moglo, pa sam ostavio za kasnije, a buduci da sam decju enigmatiku stavio ad akta, pitanje je kada bi to bilo realizovano.
U svakom slucaju, lepo i interesantno.

ESSA је рекао...

Tek sad vidjeh ovu tvoju majstoriju Žare! Zaista lijepo. I što reče Radoja, šteta da se ne objavi u ne objavi u nekom printanom enigmatskom časopisu. Pozdrav ko' Trebević! Ejub