субота, 15. јул 2017.

DIREKTNO UKLJUČENJE


10 коментара:

Luka је рекао...

Nakon 4 i po sata igre, pri rezultatu 11:11 u petom setu, meč je prekinut na 10-ak minuta, da se natkrije stadion. Upravo je krenuo nastavak meča.

Dakako, držimo palčeve hrvatsko-austrijskom paru da se moja prognoza ne ostvari!

N. Petkovski је рекао...

MATE PAVIĆ I OLIVER MARAH

Urekao si ih pre vremena, sad je stvarno pehar otišao rivalima

Luka је рекао...

Poput blogodomaćina, za žensko finale i ja sam se nažalost pokazao kao dobar prognozer. U nastavku je završilo 13:11 i pehar ide rivalima: brazilsko-poljskoj kombinaciji Marcelu Melu i Łukaszu Kubotu.

Luka је рекао...

Jeste, Nikola upravo napisah komentar. Sad mi je propala pobjednička premetaljka, no ionako me previše ima na blogu!

Slavko Bovan је рекао...

Nikoga nema previše. Vrlo mi je drago da vas ima taman koliko treba :)

Slavko Bovan је рекао...

Najviše volim kada ima komentara, jer se odmah zainteresujem za blog. Naime, od jutros se zlopatim pripremajući neke EKK priloge za narednu sedmicu, a danas baš i nisam oran za rad. Sve nalazim izgovore samo da ne radim. (Ima takvih dana). Mislim da je vrijeme da se završava opisivanje ukrštenica za danas. Ima i sutra dana, zar ne? (Kažite: Dobro, dovoljno je!).

Slavko Bovan је рекао...

Jovan mi je upravo popravo raspoloženje. Poslao je jednu staru Zlatanovu skandinavku. Vrlo zanimljivo. Biće objavljeno za dva dana.

Анониман је рекао...

ОТИЋЕ???
Никола

Luka је рекао...

Jest, Nikola, možda nije najsretniji oblik za ispravniji glagol OTIĆI ĆE, no ja sam si uzeo enigmatsku slobodu, a blogogazda pustio. Inače, na više mjesta na netu se može naći pojam OTIĆE u gornjem smislu, bilo da je pjesnička, književna ili jednostavno (iz)govorna sloboda!

Rok Ban је рекао...

Po meni je riječ OTIĆE korektna jer se koristi u narodnom jeziku, na internetu je puno primjera. Beogradski pjesnik Milan Stankoviić, pjesma EGO.